Hoşgeldin Sivil

 
  Tema

VB.Net
Forum Yöneticisi : AssassinFS | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler? | Konuyu Okuyanlar?
CW Forum Ana Sayfa
        VB.Net
Facebook'ta Paylaş   Yeni konu aç
Tarayıcı Giriş Sayfaları Nasıl Değişir
Oy Ver   
Gönderilme Tarihi: 04 Ekim 2010 saat 12:35AM - Kayıtlı IP Mesaj İhbar!   Alıntı Yap      



Dr. Evil

Simgem
Teğmen

Team Evil
29 Eylül 2010
2   Mesaj
Mode : Default


Aktiflik
Seviye
Deneyim



visual basic’de internet explorer, firefox gibi tarayıcıların açılış sayfalarını nasıl değiştirebilirim.yardımcı olacak varmı
     
       
Gönderilme Tarihi: 04 Ekim 2010 saat 2:19AM - Kayıtlı IP Mesaj İhbar!   Alıntı Yap      



jackaltr

Simgem
Teğmen

 
28 Ocak 2009
7   Mesaj
Durum: VB.NET
Mode : Default


Aktiflik
Seviye
Deneyim



Selamlar,
Dediğiniz işlemi googleden visual basic registry write olarak bulabilirsin.

Registry Anahtarı Olarakta: "HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main" bunu yazıp "Start Page" Değerini değiştirtirsen dediğini yapmış olursun :) Start Page Değerini şu şekilde değiştirmelisin : http://www.site.com gibi.
Zamanım olsaydı programı yazıp gönderirdim ama kusura bakma.
Kolay Gelsin..



___________________________________________
------------------------------------
VB.Net,C#,C++,PHP,ASP,ASPX Developer
No new year, no old year, only now, always now..

Jackal is here
     
       
Gönderilme Tarihi: 05 Ekim 2010 saat 9:16PM - Kayıtlı IP Mesaj İhbar!   Alıntı Yap      



Dr. Evil

Simgem
Teğmen

Team Evil
29 Eylül 2010
2   Mesaj
Mode : Default


Aktiflik
Seviye
Deneyim



Private Sub Form_Load()
Dim KayitDefteri As Object
Set KayitDefteri = CreateObject(“wscript.shell”)
KayitDefteri.RegWrite “HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main\\” & “Start Page”, “http://tdsoftware.tr.cx”
End Sub

şöyle bi kod var ama hata veriyor
     
       
Gönderilme Tarihi: 05 Ekim 2010 saat 10:29PM - Kayıtlı IP Mesaj İhbar!   Alıntı Yap      



Mastern

Simgem
YüzBaşı

 
28 Ağustos 2010
490   Mesaj
Mode : Default


Aktiflik
Seviye
Deneyim




NET için

My.Computer.Registry.SetValue("HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Internet Explorer\\Main", "Start Page", "http://www.google.com")


     
       
Gönderilme Tarihi: 06 Ekim 2010 saat 4:06AM - Kayıtlı IP Mesaj İhbar!   Alıntı Yap      



jackaltr

Simgem
Teğmen

 
28 Ocak 2009
7   Mesaj
Durum: VB.NET
Mode : Default


Aktiflik
Seviye
Deneyim



Private Sub Form_Load()
Dim KayitDefteri As Object
Set KayitDefteri = CreateObject("wscript.shell")
KayitDefteri.RegWrite "HKEY_CURRENT_USER\\\\Software\\\\Microsoft\\\\Internet Explorer\\\\Main\\\\Start Page", "
http://tdsoftware.tr.cx"
End Sub

şöyle bi kod var ama hata veriyor
--------
şu şekilde denersen sorunun hallolmuş olacaktır.



___________________________________________
------------------------------------
VB.Net,C#,C++,PHP,ASP,ASPX Developer
No new year, no old year, only now, always now..

Jackal is here
     
       
Gönderilme Tarihi: 03 Aralik 2010 saat 1:33PM - Kayıtlı IP Mesaj İhbar!   Alıntı Yap      



By_Exterminator

Simgem
YüzBaşı

Facebook Uygulamala
31 Ekim 2010
614   Mesaj
Durum: Php & G. Api
Mode : Default


Aktiflik
Seviye
Deneyim



pekala firefox opera chrome nasıl değişicek ?

___________________________________________
Evet , Geldim ve Buradayım Video’lu Visual Basic 6.0 Eğitimlerim VB.NET Bölümünde Olacaktır.

Hakim Beye’de Söyledik , Biz Suça Meilli İnsanlarız Diye





     
       
Gönderilme Tarihi: 06 Aralik 2010 saat 10:59PM - Kayıtlı IP Mesaj İhbar!   Alıntı Yap      



hamza612

Simgem
YüzBaşı

İstanbul
23 Eylül 2010
423   Mesaj
Durum: Yeni hayat
Mode : Default


Aktiflik
Seviye
Deneyim



Quote: Orjinal mesajı yazan Mastern 05 Ekim 2010
<FONT   color=#0000ff size=2><FONT   color=#0000ff size=2>

NET için

My<FONT   size=2>.Computer.Registry.SetValue(<FONT   color=#a31515 size=2><FONT   color=#a31515 size=2>"HKEY_CURRENT_USER\\\\Software\\\\Microsoft\\\\Internet Explorer\\\\Main"<FONT   size=2>, <FONT   color=#a31515 size=2><FONT   color=#a31515 size=2>"Start Page"<FONT   size=2>, <FONT   color=#a31515 size=2><FONT   color=#a31515 size=2>"http://www.google.com"<FONT   size=2>)




, true yapmazsan çalışmaz kanımca

     
       

Eğer bu konuya cevap yazmak istiyorsanız ilk önce Giriş Yap
Eğer kayıtlı bir kullanıcı değilseniz ilk önce kayıt olmalısınız
Git:   Yeni konu aç

WikiTurk | Bilisim Güvenligi Dernegi

Reklamlar: davutsahin.net | basaranteknoloji.com.tr

Uyarı !
Cyber-Warrior tescilli bir marka olup, 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal olarak korunmaktadır.
Cyber-Warrior'un Marka imajına zarar verici her türlü eylemde bulunan, yazı, yorum, sair içerikler barındıranlar hakkında 556 Sayılı kanunun ilgili hükümlerine göre yasal işlem başlatılmaktdır.
Ayrıca Cyber-Warrior'a ait isim, marka ve logoların izinsiz kullanılması yine aynı kanun hükümlerine göre suç sayılmaktadır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010


Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Sartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy | Cyber-Warrior.Org .Com .NET