Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Sorularınız Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: Seber | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Püf Noktası
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Sorularınız (Kapalı Konu Kapalı Konu) Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

<<
4

Konu Kalitesi  %17,5
Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 7:54PM - Kayıtlı IP
İzle Seber's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Seber
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj
Durum: a Bakma (:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

156.154.70.22
156.154.71.22

İE İçin ayar;

İnternet Explorera girin.
Yukarda Araçlar menüsünden “İnternet Seçenekleri” ni seçin.
Açılan pencerede yukarıdaki sekmelerden “Bağlantılar”a tıklayın.Ve oradanda “Yerel ağ ayarları” na tıklayın.Tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir pencere açılacak.
Burada “Proxy Sunucusu” yazan yerin başına bir tik koyduktan sonra “Adres” yazan yerin karşısına bu numarayı girin : 195.168.109.60    ”B.Nok” yazan yerin karşısına ise bu numarayı girin : 8080
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Seber's Ana SayfaZiyaret Et Seber's cw.shad@hotmail.comTwiter Hesabı SeberÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Tahkikat-ı Enderun , En Alta Git  En üste Git 

Cyber-Security.Org.tr
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 7:57PM - Kayıtlı IP
İzle Teox's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Teox
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Teox 

Teox

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Gökyüzü
13 Kasim 2007
755   Mesaj
Durum: Again, CW

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Photoshop
Dreamweaver

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Seber 16 Haziran 2010

156.154.70.22
156.154.71.22

çok teşekkür ederim kardeşim :) opendns.com’daki dnsler bile çalışmamıştı ama bu çalıştı..
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Teox's teox_cw@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:05PM - Kayıtlı IP
İzle kaan_bjk's Özellikler Diğer mesajlarını ara: kaan_bjk
Mesaj İhbar!  
Alıntı  kaan_bjk 

kaan_bjk

Simgem
Teğmen
Teğmen

15 Ocak 2010
149   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

2 gündür garip bir durum var.Bilmiyorum belki yalnız benim hesapla ilgilidir.Google dan translate e girebiliyorum sorun yok.Ama Docs a giremiyorum.Sebebi ne olabilir.Genel bir sorun mu.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et kaan_bjk's kral--noob__cral@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:09PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

@ kaan_bjk ; Verdiğim dns leri kullanırsan erişebilirsin.

Ey Düsman!Adım Mirim
Canim ciksa Allah derim
Batan günes tekrar dogar bilirim
Yolum Medine kitabim Kuran-i Kerim

Başarı Disiplinle Gelir..
İnsan günü gününe yaşayamaz, günü gününe ölür.
Allah kalplerimizden sevgiyi eksik etmesin.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Seber's Ana SayfaZiyaret Et Seber's cw.shad@hotmail.comTwiter Hesabı SeberÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Tahkikat-ı Enderun , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:12PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  kaan_bjk 

kaan_bjk

Simgem
Teğmen
Teğmen

15 Ocak 2010
149   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Seber üstad onları kullanıyorum sürekli zaten.Garibime giden de o :)

2 gün öncesine kadar yine aynı dns lerle girebiliyordum heryere.Son iki gündür böyle birşey oldu anlamadım gitti.Geçici bir sorun sanırım.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et kaan_bjk's kral--noob__cral@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:13PM - Kayıtlı IP
İzle Emre AKCAN's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Emre AKCAN
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Emre AKCAN 

Emre AKCAN

Simgem
Albay
Albay
ADANA
11 Subat 2005
1001   Mesaj
Durum: Mutlu

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
İnsan Kaynakları

SA

Her formattan sonra driver kurmak,program kurmak,güncellemeleri beklemek vs bunaltıyor beni çoğu zaman. Hani şöyle bi DVD m lsa formattan hemen sonra koysam pcye bütün driverlerim,programlarım güncellemeler ne varsa tamamını kurup çıksa. Bende başında beklemesem. Nasıl olur ?

Sanırım bu dediğim imaj cd si oluyorda ben bilmiyorum o işi. Gerekli programlar full değil , olmuyor.

Varmıdır bunun püf noktası hocam ?

Özel Mesaj GönderZiyaret Et Emre AKCAN's Ana SayfaZiyaret Et Emre AKCAN's emreakcan@hotmail.com.trTwiter Hesabı Emre AKCANÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Enformasyon Destek , Teşkilat-ı Mahsûsa , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:13PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

@ Emre AKCAN ;Windows7 yi sevdiren en güzel özellik bu.Sistem kurulumundan sonra bilgisayarı açtıgında tanımlayamadı driverların hepsini kurmaya çalışıyor.Standart donanımı tanımlıyor.Harici donanımlarıda update web sitesinden arıyor, bulabilirse kuruyor.Genelde kuruyor bazı eksikleri dışında.

Bu genel kültürden sonra soruya tekrar dönesek ; nLite Programını denediniz mi,Basittir? Bu konuda başarılı ve tavsiye edebileceğim iki programdan biridir.Diğeride Acronis True İmage.Dir O biraz daha profosyoneldir.

@kadir-bjk;

Bende aynı dnsleri kullanıyorum.Erişim yapabiliyorum

Ey Düsman!Adım Mirim
Canim ciksa Allah derim
Batan günes tekrar dogar bilirim
Yolum Medine kitabim Kuran-i Kerim

Başarı Disiplinle Gelir..
İnsan günü gününe yaşayamaz, günü gününe ölür.
Allah kalplerimizden sevgiyi eksik etmesin.

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:18PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  kaan_bjk 

kaan_bjk

Simgem
Teğmen
Teğmen

15 Ocak 2010
149   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Quote: Orjinal mesajı yazan Emre AKCAN 16 Haziran 2010
SA

Her formattan sonra driver kurmak,program kurmak,güncellemeleri beklemek vs bunaltıyor beni çoğu zaman. Hani şöyle bi DVD m lsa formattan hemen sonra koysam pcye bütün driverlerim,programlarım güncellemeler ne varsa tamamını kurup çıksa. Bende başında beklemesem. Nasıl olur ?

Sanırım bu dediğim imaj cd si oluyorda ben bilmiyorum o işi. Gerekli programlar full değil , olmuyor.

Tam istediğin özellikte bir program biliyorum.Aşağıdaki linki inceleyebilirsin.Kendim detaylı bir şekilde resimlerle programın nasıl kullanılacağını anlatmıştım.

http://www.Cyber-warrior.org/Forum/acronis-true-image-2010_386299,0.cwx
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:18PM - Kayıtlı IP
İzle takva-yolu's Özellikler Diğer mesajlarını ara: takva-yolu
Mesaj İhbar!  
Alıntı  takva-yolu 

takva-yolu

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
İst
30 Ocak 2010
1730   Mesaj
Durum: Tevekkül

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Windows

Dns ayarları ve Proxy Sunucusu ayarlarının her ikisi birlikte yapınız sorun yaşamasınız yukarda Seber kardeş vermiş.tş

Hz.Ali(r.a) söylediği gibi,haksızlığa karşı eğilmeyiniz,zira eğilirseniz hem hakkınızı hem şerefinizi kaybedersiniz.

Sen Doğru Olda Varsın Sanan Eğri Sansın. Lakin Sakın Unutma ki Sen Kendini Birşey Sanmadığın Sürece Doğru İnsansın.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et takva-yolu's Ana Sayfa En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:20PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  takva-yolu 

takva-yolu

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
İst
30 Ocak 2010
1730   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Windows

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Emre AKCAN 16 Haziran 2010

SA

windows 7 geçiniz buderten kurtulunuz.tş

Hz.Ali(r.a) söylediği gibi,haksızlığa karşı eğilmeyiniz,zira eğilirseniz hem hakkınızı hem şerefinizi kaybedersiniz.

Sen Doğru Olda Varsın Sanan Eğri Sansın. Lakin Sakın Unutma ki Sen Kendini Birşey Sanmadığın Sürece Doğru İnsansın.
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:22PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Teox 

Teox

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Gökyüzü
13 Kasim 2007
755   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Photoshop
Dreamweaver

@ Serber

verdiğin DNS’ler çok güzel çalışıyordu youtube’dan bir başka şarkı dinliyim dedim, tıklamamla resmen açılmadı ve bir daha youtube’a girmedi.

DNS Öldü sanırım, başka bir dns varmı?

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:28PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

Bu BTK beni delirticek, kesin çözümü veriyorum. ;

http://www.torproject.org/download.html.tr Buyrun Proxy değişiyoruz.İp niz farklı olsun durduramazlarDnsleri boşverin.Gireceğinizde İp değiştirin.Firefoxile kullanmanızı tavsiye ederim, Torbutton eklentisi mevcut.Kolayca aktif/pasif yapabilirsiniz proxy programını.

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:37PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Teox 

Teox

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Gökyüzü
13 Kasim 2007
755   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Photoshop
Dreamweaver

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Seber 16 Haziran 2010

Bu BTK beni delirticek, kesin çözümü veriyorum. ;

http://www.torproject.org/download.html.tr Buyrun Proxy değişiyoruz.İp niz farklı olsun durduramazlarDnsleri boşverin.Gireceğinizde İp değiştirin.Firefoxile kullanmanızı tavsiye ederim, Torbutton eklentisi mevcut.Kolayca aktif/pasif yapabilirsiniz proxy programını.

Tamam :)

İnternet Exploler Kullanıcısıyım Bir sorun olurmu? ve DNS’deki gibi hızlı olurmu yani İnterneti yavaşlatırmı ? ekstra birşey olmamaksızın ttnetin sınırsız paketini kullanıyorum

pc’min özellikleri ;

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 16 Haziran 2010 saat 8:39PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  takva-yolu 

takva-yolu

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
İst
30 Ocak 2010
1730   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Windows

Driver günceleme ve yedeklem konusunda aşagıda verdiğim proğramı deneyiniz Kısaca anlatacak olursam Backup-Bilgisayarınızda bulunan driverları yedeklemenizi sağlar.Update-Bilgisayarınızda bulunan driverları güncellemenizi sağlar işinize yaraya bilir.tş

http://hotfile.com/dl/48778603/e15b95c/DriverMagician.rar.html

Yorum Ekle

<<
4

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,2656

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy