Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Sorularınız Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: Seber | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Püf Noktası
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Sorularınız (Kapalı Konu Kapalı Konu) Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

<<
2

Konu Kalitesi  %17,5
Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 22 Mayis 2010 saat 7:07PM - Kayıtlı IP
İzle MüDerris's Özellikler Diğer mesajlarını ara: MüDerris
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MüDerris 

MüDerris

Simgem
Teğmen
Teğmen
CW Toprakları
01 Mayis 2010
697   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

s.a

ben windows 7 kullanıyorum ve  kendime gore modifiye etmek istiyorum bunu yapabilirmiyim ... bu konuda yardımcı olur musunuz..

Yorum Ekle
  Özel Mesaj Gönder En Alta Git  En üste Git 

Reklam profesyonel wordpress gorsel egitim
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 23 Mayis 2010 saat 12:06AM - Kayıtlı IP
İzle Seber's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Seber
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj
Durum: a Bakma (:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

Ve a.s / s.a
Modifiyeden kastın tema düzenlemek ise masaüstü, sağ tık, kişiselleştir kısmından seçtiğin bir temayı isteğine göre editleyebilirsin.Bir çok özelliğini değiştirebilirsin.

Ey Düsman!Adım Mirim
Canim ciksa Allah derim
Batan günes tekrar dogar bilirim
Yolum Medine kitabim Kuran-i Kerim

Başarı Disiplinle Gelir..
İnsan günü gününe yaşayamaz, günü gününe ölür.
Allah kalplerimizden sevgiyi eksik etmesin.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Seber's Ana SayfaZiyaret Et Seber's cw.shad@hotmail.comTwiter Hesabı SeberÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Tahkikat-ı Enderun , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 23 Mayis 2010 saat 6:42PM - Kayıtlı IP
İzle takva-yolu's Özellikler Diğer mesajlarını ara: takva-yolu
Mesaj İhbar!  
Alıntı  takva-yolu 

takva-yolu

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
İst
30 Ocak 2010
1730   Mesaj
Durum: Tevekkül

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Windows

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Seq@husTR 23 Mayis 2010

S.A

sadece  tema değil açılıştaki  resimm dosya iconları ve bir çok şey daha

VESSELAM

Kardeş açılışta login ekranı açık kaynak kodlu olduğu için müdahale ede biliyorusunuz bun için :

http://www.upload.gen.tr/download.php/s11/dmiit9fk/Win7Logon_takva-yolu.zip.html

Klasör seçenekleri için ise bünyesinde barındırdığı Klsör seçeneklerin den çözersiniz daha görsellik olsun istiyorsanız bun için araştırma yapmmalı ve varsa uygun bir araç bulmalısınız ama size tavsiyem sade kalmasıdır.

Hz.Ali(r.a) söylediği gibi,haksızlığa karşı eğilmeyiniz,zira eğilirseniz hem hakkınızı hem şerefinizi kaybedersiniz.

Sen Doğru Olda Varsın Sanan Eğri Sansın. Lakin Sakın Unutma ki Sen Kendini Birşey Sanmadığın Sürece Doğru İnsansın.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et takva-yolu's Ana Sayfa En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 30 Mayis 2010 saat 5:32PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  takva-yolu 

takva-yolu

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
İst
30 Ocak 2010
1730   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Windows

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Seq@husTR 30 Mayis 2010

s.a/a.s

Hocam bir windows 7 teması nasıl yapılır bunun hakkında bilgi verir misiniz ...

--------------------------------------------------------------

Kardeş öncelikle windows 7 de  kulanıcın kendine has bir tema yapması gayet basit nasıl derseniz bunun için gerekli olan  malzemelri nette buluyorsunuz ilk olarak bunlar nedir:

Masa üstü için duvar kağıtları.

Fare (Mause)için işaretler.

Ekran için ekran koruyucu.

Temalar için ses dosyası.

Masü üstüne sağ tık yapıyoruz ve kiselleştirme diyoruz veya Denetim masası > görünüm ve Kişiseleştirme den Tema değiştir tıklıyoruz.

Bizi karşıyalan pencerden masa üstü arka planı seçeneğini tıklıyoruz.

karşımazı gelen penreden gözat dümesini tıklyarak Masa üstü için teymin etiğiniz resimler Klasörünü gözteriyoruz.

Değişikleri kaydetdiyoruz.

Bu işlemden sonra belirlediğimiz tema kayıt edilmeyen tema diye yerini alır bunu kayıt ederek burdaki işimiz sonlanıyor.

şimdi sırada pencere renklerini ayalamaya geldi bunun için Kişiselleştir penceresinden Pencere rengi diyoruz.

bizi karşılayan bu pencerden renk belirleyip Değişikleri kadet diyerek burdaki işlemide bitiriyoruz.

Şimdi ise Mause için teymin ettiğimiz işaretleri Yine Kişilselleştir pencersinde yer alan Fare işaterlerini değiştir seçeneğini tıklayarak fare özellileri pencersinden değiştirmek istediğiniz Fare işaretlerini bulun ve üzerini çift tıkladığınızda açılan pencere teymin ettiğiniz yeni fare işaretini seçiniz hepsinde aynı işlemi yaparak tüm fare işaretlerini değiştiriniz.

şimdi ise teymin ettiğimiz ses dosyalarını C > windows > Media klasörü içine atınız ve daha sonra Denetim masası > Donanım ve Ses > Ses > ses efektini tıklayarak olayları seçiyoruz ve Göz at düğmesinden  ses dosyasını seçiyoruz. yine bu işlemden sonra yukarda yaptığım gibi temayı yeniden adlandırıyoruz çünkü tema yeni işleme maruz kaldığı için Kayd edilmeyen tema ismini alacak unutmayalım.

Temamıza şimdi en son olarak ekran koruyucu ekleyeceğiz bu işlem sizin seçiminize kalmış ekran koruyu kulanıyorsanız uygulayın bun için yene teymin ettiğimi ekran korucusunu C > windows > System32 klasörü içerisine atınız.

Kişiseleştirme pencersinde yer alan Ekran koruyucu  tıklayarak açalım ve ekran koruyucu sekmesinden system 32 için attığınız ekran korucusunu seçelim ve diğer ayarları yaplım tamam diyerek bu işlemi sonladıralım.

NOT: Bu işlemden sonra yine tema adını kayıtedelim ve her işlemden sonra bunu yapalım unutmayalım.

Hz.Ali(r.a) söylediği gibi,haksızlığa karşı eğilmeyiniz,zira eğilirseniz hem hakkınızı hem şerefinizi kaybedersiniz.

Sen Doğru Olda Varsın Sanan Eğri Sansın. Lakin Sakın Unutma ki Sen Kendini Birşey Sanmadığın Sürece Doğru İnsansın.
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 31 Mayis 2010 saat 10:45PM - Kayıtlı IP
İzle olcay6125's Özellikler Diğer mesajlarını ara: olcay6125
Mesaj İhbar!  
Alıntı  olcay6125 

olcay6125

Simgem
Teğmen
Teğmen
trabzon
11 Subat 2009
10   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Selamınaleyküm
Benim Sorunum Windows7 yi kurduktan sonra 5+1 im 2+1 olarak ses vermeye başladı fakat oyunlarda 5+1 ses veriyo ama müziklerde falan vermiyo 2+1 olarak çalışıyor yardım edebilriseniz sevinirim şimdedin teşekkürler
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et olcay6125's olcay-too@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 01 Haziran 2010 saat 7:24AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

Aleyküm selam.
Ses Chipset inin Programını aç ve ince ayarlarına bak, sağ alt tarafta yerleşiktir duruyordur program.
2+1 Ses sistemin için seçilidir.

Ey Düsman!Adım Mirim
Canim ciksa Allah derim

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Seber's Ana SayfaZiyaret Et Seber's cw.shad@hotmail.comTwiter Hesabı SeberÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Tahkikat-ı Enderun , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 02 Haziran 2010 saat 9:52PM - Kayıtlı IP
İzle olcay6125's Özellikler Diğer mesajlarını ara: olcay6125
Mesaj İhbar!  
Alıntı  olcay6125 

olcay6125

Simgem
Teğmen
Teğmen
trabzon
11 Subat 2009
10   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ses kartı programında ve diğer ses yerindede 5+1 olarak seçili ama yinede olmuyo
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et olcay6125's olcay-too@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 02 Haziran 2010 saat 10:12PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

Birşeyi gözden kaçırmış olabilir misin?
Oyunlarda 5+1 Kullanması mümkün değil.Sen 5+1 ve 2+1 çalıştığını test ederek mi farkettin yoksa çıkan ses’e göre mi ( kulağa gelen ses ) tayin ettin ?.
Çünkü oyunlarda surrond( double/stereo ) yada mono/default çıkışlar yapılır bu da oyunun sesleri tüm hopörlere eşit dağıtır.
Mp3 Oynatıcında ince ayar yapılandırılmış ise Mp3 lerde.Tiz-bas-eko farklı çıkışlar vererek 5+1 i performanslı kullanılmasını sağlar, 3D ses çevresi yaratmaya çalışır.
Baştan analiz edebilir misin ?Birde Pm kutuna bak.

Ey Düsman!Adım Mirim
Canim ciksa Allah derim

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 03 Haziran 2010 saat 5:46PM - Kayıtlı IP
İzle Bayezit's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Bayezit
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Bayezit 

Bayezit

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Bozyaka/İzmir
15 Ağustos 2007
162   Mesaj
Durum: İlahiyat...

Aktiflik
Seviye
Deneyim

S.a

Ne yaptıysam cıkartamadım bu virüsü görev yöneticiside açılmıyo yardım edersenız sevinirm

Hz. Ebu Hüreyre radıyAllahu anh anlatıyor: Resûlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: Kuvvetli kimse, (güneşte hasmını yenen) pehlivan değildir. Hakiki kuvvetli, öfkelendiği zaman nefsini yenen kimsedir.
Kaynak: Buhari, Edeb 76, Müslim, Birr 107, (2760); Muvatta, Hüsnü’l-Halk 12, (2, 906).
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Bayezit's g-a_izmirlim@windowslive.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 03 Haziran 2010 saat 7:46PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

Güvenli modda açabiliyor musun Bilgisayarı, eğer açabiliyorsan Ordan elle temizle.normal başlangıç da ise başlat çalıştır msconfig den başlangıç programlarını ayarla.

Ey Düsman!Adım Mirim
Canim ciksa Allah derim

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 03 Haziran 2010 saat 11:33PM - Kayıtlı IP
İzle Bayezit's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Bayezit
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Bayezit 

Bayezit

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Bozyaka/İzmir
15 Ağustos 2007
162   Mesaj
Durum: İlahiyat...

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Hocam dediklerinin hepsni yaptım ama bi türlü silemedim güvenli modda calıstırıyorum görev yöneticisini açmıyo bu sefer ms configden iptal ediyorum bilgisayara reset atınca eskı halıne dönüyo

Hz. Ebu Hüreyre radıyAllahu anh anlatıyor: Resûlullah aleyhissalatu vesselam buyurdular ki: Kuvvetli kimse, (güneşte hasmını yenen) pehlivan değildir. Hakiki kuvvetli, öfkelendiği zaman nefsini yenen kimsedir.
Kaynak: Buhari, Edeb 76, Müslim, Birr 107, (2760); Muvatta, Hüsnü’l-Halk 12, (2, 906).
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Bayezit's g-a_izmirlim@windowslive.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 03 Haziran 2010 saat 11:47PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1701   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

Tamam halledicez, pm kutuna msn atıyorum ekle.

Ey Düsman!Adım Mirim
Canim ciksa Allah derim

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 04 Haziran 2010 saat 1:03AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  takva-yolu 

takva-yolu

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
İst
30 Ocak 2010
1730   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Windows

Kardeşim Sorunu muhtemelen Seber kardeş çözmüştür .aynı sorun ile tekrar karşılaşırsanız ve karşılaşan bir kardeş olursa temizleme ve silme işlemini regedit üstün yapınız sorunu köten çözersizin.

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 04 Haziran 2010 saat 1:15AM - Kayıtlı IP
İzle CwArAgOrN's Özellikler Diğer mesajlarını ara: CwArAgOrN
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CwArAgOrN 

CwArAgOrN

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
izmir
27 Eylül 2006
26   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

http://www.Cyber-warrior.org/Forum/display_topic_threads.asp?ForumID=67&TopicID=384385&SearchPagePosition=1&search=CwArAgOrN&searchMode=allwords&searchIn=Author&forum=0&searchSort=dateDESC&ReturnPage=Search

Papaz öldüğünde hristiyan olanlar,
Hrant öldüğünde ermeni olanlar,
Yatsın kalksın dua etsinler,
Bülent Ersoya bişey olmasın

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et CwArAgOrN's Ana SayfaZiyaret Et CwArAgOrN's CWArAgOrN@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

<<
2

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,3105

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy