Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Sitenizin Hitini Arttırın (BA) Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: Seber | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Püf Noktası
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Sitenizin Hitini Arttırın (BA) Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

<<
2

Konu Kalitesi  %20
Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 03 Ağustos 2010 saat 10:35PM - Kayıtlı IP
İzle Cyber-iSLaM's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Cyber-iSLaM
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Cyber-iSLaM 

Cyber-iSLaM

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı

15 Ocak 2007
236   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Quote: Orjinal mesajı yazan Çelebi 03 Ağustos 2010
Google’a da yediririz... Zamanla ek özellikler eklenecek. Öncelikle şu hit sistemini daha özel bir hale getirmemiz gerekiyor. Arada bazı uyanıklar iframeyi iptal edecek siteleri ekliyor onları haliyle banlıyoruz. İnsanlara üyelik şartı koşmuyoruz ama maalesef azdıkça azıyorlar...

PR değerleri WP listelemelerine filan bakacağım şimdi.. Bakalım, Delipoyraz bir gereksinim raporu çıkarsın da...

Desteğiniz için teşekkürler.

Anlık olarak kaç kişi var sistemde onu da görebilir miyiz ?

Bir milletin ihyası; kötülerin imhasıyla değil, Genç Neslin Eğitim ve Terbiyesi ile mümkündür.

Cyber-islam@hotmail.com
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Cyber-iSLaM's cyber-islam@hotmail.com Cyber-iSLaMÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Teşkilat-ı Mahsûsa , En Alta Git  En üste Git 

Reklam Merak Ediyorsan Durma, BileneSor
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 03 Ağustos 2010 saat 10:46PM - Kayıtlı IP
İzle Çelebi's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Çelebi
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Çelebi 

Çelebi

Simgem
Yarbay
Yarbay
vstc
23 Eylül 2005
756   Mesaj
Durum: BA

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
PHP

Kurulduğu günden bu güne (1 Ağustos 2010) toplam 118 site eklenmiş. Bu site sahiplerinin bir kısmı öyle aktif kullanıyorlar ki; 4349 görüntülenme almış olan var.

Organik hit olarak bakarsak (geri dönme oranı, sayfa bekleme süresi, alexa kriterlerine göre) size günde 50 hit kazandırır. Tabi bu yalnızca bu gün için geçerli (:

Çünkü üye sayısının artması üyelerin kazancını arttırıyor. Sadelik ve reklamsızlık da ek bir güzelliği oluyor.

Bu arada, gece yatarken kurdunuz diyelim, sabah kalktığınızda bar kaybolmuş onun yerine tam sayfa başka bir site görüyorsanız PM atınız buradan, banlayalım. Biri geçen fanatik.ekolay.net gibi bi adres eklemiş. Bu tip siteleri sistemi bozmak için ekliyorlar. E haliyle banlıyoruz. Ona tabii tutsak sizin işiniz yavaşlar tabi.

Neyse yeni versiyonlarda bunları da kontrol etmemiz gerek. Bunları anlamış olduk. İnsanca kullanılsa herkese kâr sağlar da...

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 11:11AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Çelebi 

Çelebi

Simgem
Yarbay
Yarbay
vstc
23 Eylül 2005
756   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
PHP

Yeni özellik eklendi.
Yeni konu açmayalım, çöplüğe dönmesin. Onun yerine bölüm yöneticisi bir zahmet konu başlığını

"webmaster araçları (BA)"

olarak değiştirirse çok daha güzel olacaktır diye umuyorum.

Toplu Pagerank sorgulama özelliği başa dert oluyormuş. Ayrıca bu sorgulamalar sonucunda arama yapmak, sıralama yapmak iyice dert oluyormuş diye duydum. Bunun üzerine "düşen domainlerin de pr kontrolü için" Toplu Pagerank Sorgulama sistemi eklendi.

Kısıtlama, limitleme filan yapılmadı ki doya doya kullanın diye... Saldırı yapacak olan çıkarsa da kendi bilir bu saatten sonra.. Piyasadaki en kaliteli sistemler bile 50 sınır filan koyuyormuş. Ben sınırsız olsun dedim. Kalkıp 1 milyon kayıt girecek olursanız da bir kaç dakika beklemeyi göze alacaksınız. Ayrıca PHP zaman aşımına uğramamalı. Güvenlik açısından limitleri yükseltmedim.

Daha sonra sitelere eklenebilir otomatik kontrol yapısı dağıtmayı düşünüyorum. Tabi başımız ağrımazsa (:

*aslında bunu ilk mesaja ekleyebilmek güzel olurdu. Bölüm yöneticisi bi zahmet, editleyiverirse uygun şekilde... Zira çoğu kullanıcı bu mesajımı okuyamayacak bile :(

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 11:45AM - Kayıtlı IP
İzle skocbrayt's Özellikler Diğer mesajlarını ara: skocbrayt
Mesaj İhbar!  
Alıntı  skocbrayt 

skocbrayt

Simgem
Teğmen
Teğmen

27 Temmuz 2010
34   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Hocam Program Çok Güsel Ama Anlatımını Koyabilirmisiniz acemi arkadaşlar için Yani Merak ettiğim Bi kaç soru var açıkçası benimde. 1 den fazla sayfa açarsak hitimiz ona göre daha çok artıyormu mesela ve ŞU Click Sesini kapatmayı Falan REsimli olarak falan analtabilirseniz . Örneğin ben Film izlerken falan kapatmak zorunda kalıyorum Sitelerdeki Sesleri engellemenin falan bi yolunu bulabilirseniz ...

ve Birde şöle Bir Sistem geliştirilse Aşırı illegal mi olur acaba sadece bir fikir tabi yapabilcek İnsanlarsınız Siz Fikri olarak ortaya atmak istedim sadece. Google Reklamlarına Tıklatabilen bir sistem olsa sistemdekiler birbirlerinin Google Reklamlarına Tıklayabilse kendi sitene Denk Gelmesen hiç sadece Sistemdekiler birbirlerinin Google Reklamlarına Tıklayarak Birbirlerine para kazandırsa hatta bunu Biras Daha geliştirip Kefalet sistemiyle üyelik gibi bişey olsa Sizce Hoş olmaz mı.. Örneğin Mesela ben bişey düşündüm Tekrardan Bi fikir . Bu Sistemde Türk Sitelerine Değilde Sadece Yabancı Sitelerde Tıklatma Olsa Yabancı İşverenlerden para kazanmış oluruz hem..

Yorum Ekle
  Özel Mesaj Gönder En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 11:50AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Çelebi 

Çelebi

Simgem
Yarbay
Yarbay
vstc
23 Eylül 2005
756   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
PHP

Quote: Orjinal mesajı yazan skocbrayt 04 Ağustos 2010

Hocam Program Çok Güsel Ama Anlatımını Koyabilirmisiniz acemi arkadaşlar için Yani Merak ettiğim Bi kaç soru var açıkçası benimde. 1 den fazla sayfa açarsak hitimiz ona göre daha çok artıyormu mesela ve ŞU Click Sesini kapatmayı Falan REsimli olarak falan analtabilirseniz . Örneğin ben Film izlerken falan kapatmak zorunda kalıyorum Sitelerdeki Sesleri engellemenin falan bi yolunu bulabilirseniz ...

ve Birde şöle Bir Sistem geliştirilse Aşırı illegal mi olur acaba sadece bir fikir tabi yapabilcek İnsanlarsınız Siz Fikri olarak ortaya atmak istedim sadece. Google Reklamlarına Tıklatabilen bir sistem olsa sistemdekiler birbirlerinin Google Reklamlarına Tıklayabilse kendi sitene Denk Gelmesen hiç sadece Sistemdekiler birbirlerinin Google Reklamlarına Tıklayarak Birbirlerine para kazandırsa hatta bunu Biras Daha geliştirip Kefalet sistemiyle üyelik gibi bişey olsa Sizce Hoş olmaz mı.. Örneğin Mesela ben bişey düşündüm Tekrardan Bi fikir . Bu Sistemde Türk Sitelerine Değilde Sadece Yabancı Sitelerde Tıklatma Olsa Yabancı İşverenlerden para kazanmış oluruz hem..

#Birden fazla sayfa açabilirsin ama aynı site için değil farklı siteler için.

Aynı site için açmak istiyorsan farklı bilgisayarlar kullanmalısın.

#Sitelerdeki sesler için üzgünüm. Yeni versiyonunda kontrolden geçirip size sormasını sağlayacağım "sesli siteleri gösterme" gibi...

Ayrıca Win7 kullanıyorsanız Tarayıcınızın sesini kısabilirsiniz ama filmi de tarayıcıdan izliyorsanız problem.

#Google ile birlikte bir kaç sistem daha var hedefimizde para kazandırma ağı için ama refferer mevzuatı ve mouse hareketleri mevzusu var. Misal sen siteyi açtın direkt reklama tıkladın. Bu durumda google anlayabiliyor. Bunun için de güvenliği iyice sağlamamız gerekiyor. Ancak çok sonra yapmayı düşündüğümüz bir iş. Ayrıca Legal yollarını bilsek de alternatif geliştirmeye çalışıyoruz.

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 11:56AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  skocbrayt 

skocbrayt

Simgem
Teğmen
Teğmen

27 Temmuz 2010
34   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ben Şöyle düşündüm Sadece BlogSpotla ilgili bi durum olsa meselela Sistemdeki Herkes Reklamlarını aynı yere koysa BlogSpotların teması %90 aynı oluyor zaten O sistemdeki Temaya göre Mouse HAreketi macro edilse ve reklamları herkes sağ tarafa koysa Mouse Haraketi Önce Bir tane bloga gitse 5 sn beklese sonra Reklamlara Tıklasa falan . Bence olabilir Ya Bu Bir MAcro İle bile yapılabilir çünkü ben AccTools Diye bir porgram kullanmıştım Otamatik olarak mouse hareketini yapaibliyordu tabi siz daha iyisini biliyorsunuzdur bu çok basit bişeydi .daha gelişmişi vardır tabiyki böle şeyler geliştirebilirseniz çok güsel olabilir gerçekten

Ve Çelebi Uzun süredir sana ulaşmaya çalışıyorum Fikirlerin ve düşüncelerin için yeni bir site açmak istiyorum GoogleAdsense kurucam Domain falan alıcam ne üzerine yapmalıyım falan gibi fikirler almak istiyordum özel msj attım sanırım inboxın falan dolu göremniyorsun buraya da msn adresimi bekledim acaba beni ekleyebilirmisin rica etsem gerçekten tavsiye ve fikirlere ihtiyacım var :) in.vino.veritas@msn.com. msn adresim bu şimdiden teşekkür ederim ilgine ve alakana .

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 12:02PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Çelebi 

Çelebi

Simgem
Yarbay
Yarbay
vstc
23 Eylül 2005
756   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
PHP

Quote: Orjinal mesajı yazan skocbrayt 04 Ağustos 2010

Ben Şöyle düşündüm Sadece BlogSpotla ilgili bi durum olsa meselela Sistemdeki Herkes Reklamlarını aynı yere koysa BlogSpotların teması %90 aynı oluyor zaten O sistemdeki Temaya göre Mouse HAreketi macro edilse ve reklamları herkes sağ tarafa koysa Mouse Haraketi Önce Bir tane bloga gitse 5 sn beklese sonra Reklamlara Tıklasa falan . Bence olabilir Ya Bu Bir MAcro İle bile yapılabilir çünkü ben AccTools Diye bir porgram kullanmıştım Otamatik olarak mouse hareketini yapaibliyordu tabi siz daha iyisini biliyorsunuzdur bu çok basit bişeydi .daha gelişmişi vardır tabiyki böle şeyler geliştirebilirseniz çok güsel olabilir gerçekten

Ve Çelebi Uzun süredir sana ulaşmaya çalışıyorum Fikirlerin ve düşüncelerin için yeni bir site açmak istiyorum GoogleAdsense kurucam Domain falan alıcam ne üzerine yapmalıyım falan gibi fikirler almak istiyordum özel msj attım sanırım inboxın falan dolu göremniyorsun buraya da msn adresimi bekledim acaba beni ekleyebilirmisin rica etsem gerçekten tavsiye ve fikirlere ihtiyacım var :) <a >in.vino.veritas@msn.com</A>. msn adresim bu şimdiden teşekkür ederim ilgine ve alakana .

MSN’e eklerdim de doğru düzgün MSN’e giremiyorum. PM olarak anlatırsan derdini uzun uzun cevap yazmaya çalışırım.

AcTools kullandım. Dediğin gibi bir sistemi kişilere entegre edemeyiz. Sonuçta macro ve kişisel güvenlik söz konusu (exe uzantılı hazır macrolar vs.) diğer yandan kişiler kendileri gezsin tıklasın desen onda da problem çıkabiliyor. Adam tık tık tıklayım işime bakayım diyor. Daha da güzeli yıllar öncesinde burada paylaştığım bir yönlendirme sömürüsü mevzuatı vardı. Onu kullanacağız ve google bizim siteden gelenleri banlayamayacak. Tıkları ayrıştıramayacak. Yalnız çok yorucu ve yoğun bir kodlama gerektiriyor. Sadece bu iş için bile bot yazmamız gerekebilir.

İşleri insanlara emanet edemeyiz. Bu Konuda da yükü en aza indirmeyi çalışıyoruz. Yarın bir gün google banlarsa sizleri, hiç bir anlamı kalmaz. Millete faydalı olalım, iki dua alalım derken beddualara geliriz sonra (:

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 12:13PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  skocbrayt 

skocbrayt

Simgem
Teğmen
Teğmen

27 Temmuz 2010
34   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gerçekten böle bişey yazılabilirse eyer yabancı içerikli sitelerden çok güsel para geliyor ben 200 tıklamadan 30 $ gibi bi para kazanıyorum 1 tane yabancı içerikli sitem var  . ya bu konularda da fazla bilgili değilim ne yapılabilir ne yapılamaz bilemiyorum ama kendimce örnekler vermek isityorum Örneğin bende g15 klavye var bu klavyede exe yi belirtiyorsun o exe ye göre macro atıyor örneğin ben Knight online diye bir oyun oynuyorum  ve klavye de exe yi seçiyorsun sadece o exe içinde macro  yu yapıyor bi araştırırsanız kodları falan açık olabilir belki biraz düzenleme ile bişeyler çıkabilir belki . yani tekrar belirteyim sadece o exe nin içinde o hareketleri yapıyor bilmiyorum tekrar belirrtiğim gibi ne mümkündür ne mümkün değildir google hakkında araştırdığuım bilgilere göre sanırım belli bir saate sürekli tıklaman olursa falan da banlanabiliyormuşsun o yüzden sürekli açık olması gereken bi sistem olması lazım ama kullanıcının da pc sini işgal etmeyen bişey olması lazım yani kafamda canlandırdığımda pekde zor bişey gibi gellmiyor. Explore Mozilla harici kullanmadığımız bi Tarayıcı indiriririz Bu Sistem için örneğin opera gibi ama bunu bi sisteme entegre edip o arkada farklı çalışabilcek durumda yapabilirmiyiz bunu eyer bu yapılabilirse bence aşırı derecede user çekecektir sistem ve 500 kişi olsa bu sistemde her biri 5 dk da 1 kere tıklasa bile  çok güsel paralar kazanılabilir. tabi dediğiniz gibi çok yoğun bir zaman gerekiyor sanırım bunun için Umarım Böle bir Sistemin öncülüğünü ilk siz yaparsınız Merakla takip ediyorum ben şahsen :)
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 12:14PM - Kayıtlı IP
İzle Muhannad's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Muhannad
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Muhannad 

Muhannad

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
20 Şubat 2006
02 Ağustos 2008
830   Mesaj
Durum: BySivereKLi

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
SMF
Hazır Sistemler

Güzel bir çalışma olmuş tüm emeği geçenlerden Allah razi olsun.Sistemi tam anlamıyla cözemedim ama inceliyorum.

**
Gizli Saklı Biri... *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Muhannad's PmAtYolarim MuhannadÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Teşkilat-ı Mahsûsa , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 12:46PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Çelebi 

Çelebi

Simgem
Yarbay
Yarbay
vstc
23 Eylül 2005
756   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
PHP

Kaç kişi online, ne kadar hit çekeriz gibi sorular olmuştu. Bu amaçla sayyac.com sayacı eklendi. Unique sayımlar da yaptığı için takip edebilirsiniz arkadaşlar.

İyi kötü tüm mesajlar için teşekkür ederiz. Sistemi en az veriyle en kaliteli hale getirmeyi planlıyorum. Baktık olmadı bir kullanma kılavuzu hazırlarız artık (:

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 2:07PM - Kayıtlı IP
İzle alka's Özellikler Diğer mesajlarını ara: alka
Mesaj İhbar!  
Alıntı  alka 

alka

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
Bilmem
01 Aralik 2006
0   Mesaj
Durum: Kurtuluş...

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Olacak, olacak... :)
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et alka's Ana SayfaZiyaret Et alka's systematikof@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 2:08PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Çelebi 

Çelebi

Simgem
Yarbay
Yarbay
vstc
23 Eylül 2005
756   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
PHP

# AlexaRank ve Backlink sorgulama eklendi.
# Pagerank sistemine "dizinlere ayrıca bakma" özelliği eklendi.

Cyber-warrior.org
Cyber-warrior.org/Forum

gibi...

//Flood gibi olduysa bölüm yöneticisine özürlerimi iletiyorum. Güncelledikçe yazıyorum.

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 2:29PM - Kayıtlı IP
İzle KRaLBaY's Özellikler Diğer mesajlarını ara: KRaLBaY
Mesaj İhbar!  
Alıntı  KRaLBaY 

KRaLBaY

Simgem
Albay
Albay
ŞANLIURFA
21 Haziran 2006
363   Mesaj
Durum: PHP Mode;

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Su anda bulunan krediniz; 0.

Galiba Çalışmıyor :)

Önceden Kredi veriyordu şimdi krediyi kesmiş:)
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et KRaLBaY's Hacker@Gmail.Com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 04 Ağustos 2010 saat 2:58PM - Kayıtlı IP
İzle Cw-Knife's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Cw-Knife
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Cw-Knife 

Cw-Knife

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
Twitter
12 Haziran 2010
1932   Mesaj
Durum: Constant

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Görev Org./Grup : Haberci

gercekten basarILI :)

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Cw-Knife's Ana SayfaTwiter Hesabı En Alta Git  En üste Git 

<<
2

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,2578

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy