Hocam Program Çok Güsel Ama Anlatımını Koyabilirmisiniz acemi arkadaşlar için Yani Merak ettiğim Bi kaç soru var açıkçası benimde. 1 den fazla sayfa açarsak hitimiz ona göre daha çok artıyormu mesela ve ŞU Click Sesini kapatmayı Falan REsimli olarak falan analtabilirseniz . Örneğin ben Film izlerken falan kapatmak zorunda kalıyorum Sitelerdeki Sesleri engellemenin falan bi yolunu bulabilirseniz ... ve Birde şöle Bir Sistem geliştirilse Aşırı illegal mi olur acaba sadece bir fikir tabi yapabilcek İnsanlarsınız Siz Fikri olarak ortaya atmak istedim sadece. Google Reklamlarına Tıklatabilen bir sistem olsa sistemdekiler birbirlerinin Google Reklamlarına Tıklayabilse kendi sitene Denk Gelmesen hiç sadece Sistemdekiler birbirlerinin Google Reklamlarına Tıklayarak Birbirlerine para kazandırsa hatta bunu Biras Daha geliştirip Kefalet sistemiyle üyelik gibi bişey olsa Sizce Hoş olmaz mı.. Örneğin Mesela ben bişey düşündüm Tekrardan Bi fikir . Bu Sistemde Türk Sitelerine Değilde Sadece Yabancı Sitelerde Tıklatma Olsa Yabancı İşverenlerden para kazanmış oluruz hem..
|