Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Online Wireless Servisi Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: DeltaForce | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Networking
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Online Wireless Servisi (Kapalı Konu Kapalı Konu) Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

<<
1

Konu Kalitesi  %22,5
Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 2:10PM - Kayıtlı IP
İzle MWNET's Özellikler Diğer mesajlarını ara: MWNET
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MWNET 

MWNET

Simgem
Sivil
Sivil
neşeli
29 Ağustos 2004
994   Mesaj
Banned Msg.?
Durum: neşeli

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCSE
CISCO
NETWORK
NLP
Donanım
Windows
MSSQL

S.A. Bildiğiniz gibi Online Network bölümünden sorulara cevap bulmaya çalışıyoruz yalnız bana gelen pmlerde hep şu sıkıntıya yer verilmiş wireless sorularını ayırın diye konuların daha derli toplu olması açısından wireless sorularınızı bu bölümden sorunuz.

Haberi Bizden Takip Edin Haber-Vakti.com

* * *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et MWNET's Ana SayfaZiyaret Et MWNET's gunay@altinkoza.net En Alta Git  En üste Git 

Reklam profesyonel wordpress gorsel egitim
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 2:14PM - Kayıtlı IP
İzle C@der's Özellikler Diğer mesajlarını ara: C@der
Mesaj İhbar!  
Alıntı  C@der 

C@der

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Coder’ lık Yolunda
13 Eylül 2009
674   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Hocam İlk Soru Benden Olsun.

Şimdi Bende Bir Laptop Var. Wireless Özelliği İle Çevreden İnternet Almaya Çalışıyorum. Ancak Tüm Ağlar Şifreli.

Mesela Bu Ağların Standart Bir Şifreleri Var Mı?

Örnek Ağı Yeni Kurdun. Bunun Standart Bir Şifresi Var Mı?

Yolum Medine kitabim Kuran-i Kerim

Hey gidi ağabey hey, Allah Mekanını Cennet Eylesin
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et C@der's Ana Sayfa En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 2:17PM - Kayıtlı IP
İzle MWNET's Özellikler Diğer mesajlarını ara: MWNET
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MWNET 

MWNET

Simgem
Sivil
Sivil
neşeli
29 Ağustos 2004
994   Mesaj
Banned Msg.?
Durum: neşeli

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCSE
CISCO
NETWORK
NLP
Donanım
Windows
MSSQL

standart şifresi olmaz çünkü modemi ilk aldığında şifresiz gelir wirelessi. Şifreleme yaptığında doğal olarak kullanıcı kendisi belirler.

Haberi Bizden Takip Edin Haber-Vakti.com

* * *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et MWNET's Ana SayfaZiyaret Et MWNET's gunay@altinkoza.net En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 4:28PM - Kayıtlı IP
İzle Siber_Spy's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Siber_Spy
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Siber_Spy 

Siber_Spy

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
TCP/IP
07 Ekim 2004
553   Mesaj
Durum: Cisco# conf t

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Donanım

S.A
Yeni Bölümümüz Hayırlısı olsun..

onLİNE WİRELESS SERVİSİ
onLİNE NETWORK SERVİSİ-3
onLİNE ADSL SERVİSİ-2       
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Siber_Spy's Pm At Önce.. Siber_SpyÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Network , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 10:36PM - Kayıtlı IP
İzle unreal123's Özellikler Diğer mesajlarını ara: unreal123
Mesaj İhbar!  
Alıntı  unreal123 

unreal123

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı

10 Aralik 2006
30   Mesaj
Durum: Ögrenci

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Network

S.a

Hacam belki buraya aykırı bi mesaj olacak ama Rf baglantılar hakkında bizimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 11:20PM - Kayıtlı IP
İzle baretta_soner's Özellikler Diğer mesajlarını ara: baretta_soner
Mesaj İhbar!  
Alıntı  baretta_soner 

baretta_soner

Simgem
Teğmen
Teğmen
İST/
25 Mart 2007
229   Mesaj
Durum: ALLAHA EMANET

Aktiflik
Seviye
Deneyim

s.a usta elimde arkadaşın phılıps sna 6500 4 portlu wırelles modemi var ben bu modemi masa üstü pc den yapılandırdım gayat güzel çalışıyordu sonra arkadaş telefon hattını deiştirmiş masa üstü pc yede yol vermiş laptopla bağlanamıyor bende gittim laptopla modem arayüzüne girmeyi denedim giremedim modemi aldım bizim eve geldim modemi resetleyip arayüzden arkadaşın bilgilerini kaydettim ayarladım arkadaşa gittim laptopla internete bağlanadım işin enteresan yanı telefonla wirellesten bağlanıyoruz laptopla bağlanamıyoruz bağlantı ikonun üzerinnde sarı bir üçgen bağlantı sorunu diyor tanıla onar diyorum nafile ben laptopu aldım güzelce formatladım bütün güncelleştirmelerini drıverlarını indirdim kurdum arkadaşa getirdim laptopla yine internete bağlanamadım arkadaş smile adsl kullanıyor splintırla bağlantı sorunu olduğunu anladım telefon kablosunu direk modeme bağlayıp bağlanmayı deniyorum ama bağlantı başarısız wirelles ağı görüyor ama internete bağlanmıyor elle ip verip bağlanmayıda denedim oda olmadı nerede yannış yapıyorum hala çözemedim yardımlarınızı bekliyorum selametle Allaha emanet

Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir (HZ.MUHAMMED (S.A.v))
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et baretta_soner's Ana Sayfa baretta_sonerÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Network , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 21 Temmuz 2010 saat 8:24AM - Kayıtlı IP
İzle .J.K.D.'s Özellikler Diğer mesajlarını ara: .J.K.D.
Mesaj İhbar!  
Alıntı  .J.K.D. 

.J.K.D.

Simgem
Teğmen
Teğmen
Antalya
22 Subat 2010
419   Mesaj
Durum: Depresyon

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan AkRoPLonzA 19 Temmuz 2010

Hocam İlk Soru Benden Olsun.

Şimdi Bende Bir Laptop Var. Wireless Özelliği İle Çevreden İnternet Almaya Çalışıyorum. Ancak Tüm Ağlar Şifreli.

Mesela Bu Ağların Standart Bir Şifreleri Var Mı?

Örnek Ağı Yeni Kurdun. Bunun Standart Bir Şifresi Var Mı?

MWNET       saygı ve tsk  sunarım yeni fark etim eyvAllah //

hımm soru gelirsek genellikle cogu kısılerın armut pis agzıma duss

hemen yanıtlıyorum cw kardesım abi dediği care yırtıkk ama bilgidim ve

üzerinde sık durdugum bir hadise olarak airties genelde sıfresiz olarak

cevrede dolanıp dururlar ama bazıları ise  ya admin yada modemin

verdiği standart sıfrelerdir ve bir hususta net hattını alan kısı isim ve tel

kodu bırakıyor

ozkn0412             64 bitlik sıfreleme  örnegidir

bu soru cok mantiksiz ama  biraz tuhaf oldu neyse

vesselam

ROTAM SEHR-İ DİYARBAKIR Teşkilat-ı CW/TIM
SAYGILARIMLA .J.K.D.

Cw Ailesi Benim Sorunum İçin Gecesini Gündüzününden 1 Isık Bana Tuttugunuz İçin Gerçekten Size Şükran Borçluyum.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et .J.K.D.'s Ana SayfaZiyaret Et .J.K.D.'s tkwndo21@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 21 Temmuz 2010 saat 8:35AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  .J.K.D. 

.J.K.D.

Simgem
Teğmen
Teğmen
Antalya
22 Subat 2010
419   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan baretta_soner 19 Temmuz 2010

s.a usta elimde arkadaşın phılıps sna 6500 4 portlu wırelles modemi var ben bu modemi masa üstü pc den yapılandırdım gayat güzel çalışıyordu sonra arkadaş telefon hattını deiştirmiş masa üstü pc yede yol vermiş laptopla bağlanamıyor bende gittim laptopla modem arayüzüne girmeyi denedim giremedim modemi aldım bizim eve geldim modemi resetleyip arayüzden arkadaşın bilgilerini kaydettim ayarladım arkadaşa gittim laptopla internete bağlanadım işin enteresan yanı telefonla wirellesten bağlanıyoruz laptopla bağlanamıyoruz bağlantı ikonun üzerinnde sarı bir üçgen bağlantı sorunu diyor tanıla onar diyorum nafile ben laptopu aldım güzelce formatladım bütün güncelleştirmelerini drıverlarını indirdim kurdum arkadaşa getirdim laptopla yine internete bağlanamadım arkadaş smile adsl kullanıyor splintırla bağlantı sorunu olduğunu anladım telefon kablosunu direk modeme bağlayıp bağlanmayı deniyorum ama bağlantı başarısız wirelles ağı görüyor ama internete bağlanmıyor elle ip verip bağlanmayıda denedim oda olmadı nerede yannış yapıyorum hala çözemedim yardımlarınızı bekliyorum selametle Allaha emanet

a.s abim  hemen soru cevaplıyacammm

abim sımdı laptopun wireless markası nedir ve ayrıcı konu cookk karısık

ve kullandıgın isletim sistemi xp ise ne guzel  7 ise nafile

xp ise  team wiewir uzaktan yardım programi kurup gun saat verip

pc baglanarak bu sorunu cözebiliriz 

vesselam

SAYGILARIMLA .J.K.D.

Cw Ailesi Benim Sorunum İçin Gecesini Gündüzününden 1 Isık Bana Tuttugunuz İçin Gerçekten Size Şükran Borçluyum.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et .J.K.D.'s Ana SayfaZiyaret Et .J.K.D.'s tkwndo21@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 21 Temmuz 2010 saat 8:56AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  .J.K.D. 

.J.K.D.

Simgem
Teğmen
Teğmen
Antalya
22 Subat 2010
419   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan unreal123 19 Temmuz 2010

S.a

Hacam belki buraya aykırı bi mesaj olacak ama Rf baglantılar hakkında bizimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

sizin ıcın bir dosya upluad ettim pdf’li umarım yararli bilgiler vardır

http://www.dosyaupload.net/8298bade49e98db879_ek.rar

vesselam

SAYGILARIMLA .J.K.D.

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 22 Temmuz 2010 saat 1:43PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Siber_Spy 

Siber_Spy

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
TCP/IP
07 Ekim 2004
553   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Donanım

Quote: Orjinal mesajı yazan baretta_soner 19 Temmuz 2010

<FONT   color=red size=3>s.a usta elimde arkadaşın phılıps sna 6500 4 portlu wırelles modemi var ben bu modemi masa üstü pc den yapılandırdım gayat güzel çalışıyordu sonra arkadaş telefon hattını deiştirmiş masa üstü pc yede yol vermiş laptopla bağlanamıyor bende gittim laptopla modem arayüzüne girmeyi denedim giremedim modemi aldım bizim eve geldim modemi resetleyip arayüzden arkadaşın bilgilerini kaydettim ayarladım arkadaşa gittim laptopla internete bağlanadım işin enteresan yanı telefonla wirellesten bağlanıyoruz laptopla bağlanamıyoruz bağlantı ikonun üzerinnde sarı bir üçgen bağlantı sorunu diyor tanıla onar diyorum nafile ben laptopu aldım güzelce formatladım bütün güncelleştirmelerini drıverlarını indirdim kurdum arkadaşa getirdim laptopla yine internete bağlanamadım arkadaş smile adsl kullanıyor splintırla bağlantı sorunu olduğunu anladım telefon kablosunu direk modeme bağlayıp bağlanmayı deniyorum ama bağlantı başarısız wirelles ağı görüyor ama internete bağlanmıyor elle ip verip bağlanmayıda denedim oda olmadı nerede yannış yapıyorum hala çözemedim yardımlarınızı bekliyorum selametle Allaha emanet

Arkadaşının modemini tekrar sıfırla.Laptop kurduğun işletim sistemi nedir ? ilk önce modemi laptopa ethernet ile bağlayıp modem web arayüzünden gerekli ayarları yap.Sonra ethernet ile internete bağlanmayı dene.Ethernet ile bağlantıda bir sorun yoksa wifi ayarlarından herhangi bir şifre koyma.Varsayılan olarak kalsın ki ağı görüp bağlanabilesin.Ağ görülebilir olsun.Buna dikkat et.SSID gizleme diye bir özelliği oluyor wireless modemlerde.Bu kapalıysa aç.Kontrol edip buraya yaz bakalım çaresine..

onLİNE WİRELESS SERVİSİ
onLİNE NETWORK SERVİSİ-3
onLİNE ADSL SERVİSİ-2       
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Siber_Spy's Pm At Önce.. Siber_SpyÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Network , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 24 Temmuz 2010 saat 9:47PM - Kayıtlı IP
İzle byhackerman007's Özellikler Diğer mesajlarını ara: byhackerman007
Mesaj İhbar!  
Alıntı  byhackerman007 

byhackerman007

Simgem
Teğmen
Teğmen
Ş.urfa
01 Haziran 2007
16   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

yaww bu wireless şifresini gösteren program duydum araştırma yaptım çogu yerde hep yönlendirilme yapmışlar gerçekten varmı öyle program burdaki abilerimiz gerçi her yönden girerler programsız olarak ama programı varmıdır.?

Gönderilme Tarihi: 25 Temmuz 2010 saat 4:53PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  .J.K.D. 

.J.K.D.

Simgem
Teğmen
Teğmen
Antalya
22 Subat 2010
419   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan byhackerman007 24 Temmuz 2010

yaww bu wireless şifresini gösteren program duydum araştırma yaptım çogu yerde hep yönlendirilme yapmışlar gerçekten varmı öyle program burdaki abilerimiz gerçi her yönden girerler programsız olarak ama programı varmıdır.?

ne bir slm ne bir kelam yok büyle bir sey

slmsız soru cevaplamam....

SAYGILARIMLA .J.K.D.

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 25 Temmuz 2010 saat 7:56PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Siber_Spy 

Siber_Spy

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
TCP/IP
07 Ekim 2004
553   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Donanım

Quote: Orjinal mesajı yazan byhackerman007 24 Temmuz 2010

Wifi şifresini gösteren diye bir prg.yoktur arkadaşım.Wifi trafiğini tararsın elde ettiğin verilerle içerisindeki şifreyi kırmaya çalışırsın.Buda Bactrack denen bir linux işletim sisteminden geçer..Back track hakkında bilgi edinmeye çalış.

onLİNE WİRELESS SERVİSİ
onLİNE NETWORK SERVİSİ-3
onLİNE ADSL SERVİSİ-2       
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 27 Temmuz 2010 saat 11:23AM - Kayıtlı IP
İzle pcqlock 's Özellikler Diğer mesajlarını ara: pcqlock
Mesaj İhbar!  
Alıntı  pcqlock  

pcqlock

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
Erciyes
17 Temmuz 2007
778   Mesaj
Durum: Bertaraf

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Ya hocam anlamadığım garip bişi var. Toshiba A300 15A laptop varorjinalinde Vistaydı ve ağlara sorunsuz bağlanıyordu. Ben gittim Vista yawaş dedim Win7 Ultimate yükledim. Driverinide Toshiba sitesinden. İntel chipsetliydi ve 32bit di uygun olanı indirdim.

Sorun ne diceksiniz.

Ağlara sorunlu bağlanıyor. Başka bilgisayar direk girerken bu ya ip atanmıyor ya başka bişide sorun buluyor.

Driveri güncelleyim dedim zaten günceli kullanıyorsun dedi.

ip ayarları otomatikde.

ama bi bağlandığı ağa sonra kolayca bağlanıyor.

Şimdi bizim belediyenin ağa girmem lazım bir bilgisayar sürekli bağlanıyor. bana modem şifre sorma kısmı bile gelmiyor. Acaba mac adresimi filtrelediler dedim. Klonladım adresi fakat yine aynı

http://bit.ly/ adresi linkleri filtrelemeye yarayan bir adresdir. dikkat edin ve sm de kullanabilirsiniz!
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et pcqlock 's Ana SayfaZiyaret Et pcqlock 's msn yaz pm ile gönder...pmne gelsin...Twiter Hesabı pcqlock Üye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Teşkilat-ı Mahsûsa , En Alta Git  En üste Git 

<<
1

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 1,9707

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy