Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Google | Soru ve Cevaplar Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: Seber | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Püf Noktası
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Google | Soru ve Cevaplar Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

Konu Kalitesi  %25
Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 8:44PM - Kayıtlı IP
İzle Seber's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Seber
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Seber 

Seber

Simgem
Komodor
Komodor
_Shad
18 Ekim 2007
1703   Mesaj
Durum: a Bakma (:

Aktiflik
Seviye
Deneyim
Moderator

Selamun aleyküm.

Her alanda sistemini oturtan google’ in bilinmek isteyen yönleri ve merak edilen yanlarını sorabileceğiniz sabit başlığımız.
Başlık altından Google Konusunda tecrübeli kardeşlerimizden yardım alabilirsiniz.

Sorumlu : ByDvT

Başlık Hayırlı Olsun.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Seber's Ana SayfaZiyaret Et Seber's cw.shad@hotmail.comTwiter Hesabı SeberÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Tahkikat-ı Enderun , En Alta Git  En üste Git 

Reklam Merak Ediyorsan Durma, BileneSor
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:00PM - Kayıtlı IP
İzle ByDvT's Özellikler Diğer mesajlarını ara: ByDvT
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ByDvT 

ByDvT

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Az Kaldı
05 Kasim 2009
296   Mesaj
Durum: Yakında

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Google ve Google Sistemlerinden bazıları.

GAdsense:Hadi biraz para kazanalım
GAdwords: Müşteri kazanmak istermisiniz ?

GBlog:Web’in yanı sıra bloglardada arama yapın
GChrome:Google’nin çıkarmış olduğu piyasanın en hızlı tarayıcısı
GDizin:iteni buraya kaydersen tüm arama motorlarında varsın
GDocs: Google döküman servisidir
GGruplar:Googleden grupunuzu oluşturup katılım ortamı oluşturmanıza yarar bir sistem
GHaberler:Kaliteli ve geniş haberleri takip edin
İGoogle :Google’yi kendinize göre dizayn edin
GMail : Google Mail
GPicasa : Google Resim düzenleve yükleme paylaşma servisi
GReader : Rss okuyucularından birden çok siteyi aynı anda tekip edip haberlerden anında haberdar olun
GSites : Google site oluşturma sistemi
GTakvim: Google takvim servisi
GTalk:Google Mssenger programı

Ve daha adığı yazamayacağım diğer Google Sistemleri ile ilgili sorularınızı konu altında belirtebilirsiniz abilerim kardeşlerim

Bilinen İletişim Adresleri :

--

Google Istanbul
Google Advertising and Marketing Ltd Sti
Kanyon Ofis Binasi Kat. 6
Buyukdere Cad. No. 185
Levent, Istanbul 34394 // Tel :0212 319 76 38

---

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et ByDvT's Ana SayfaZiyaret Et ByDvT's PM En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:03PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ByDvT 

ByDvT

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Az Kaldı
05 Kasim 2009
296   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan RoyaL07 20 Haziran 2010

öncelikle selam a. böyle bir konu için teşekkür ederek soruma başlayım.
Benim domainimde önceden vb forum kurulu ide şuan wordpress sistem kurulu.Benim isteğim site:www.domain.com diye linklerime bakmak için arattığımda halen eski forum uzantılı sonuçlarda çıkıyor.Google a birkaç kez mail attım bi ara düzeldi şimdi yine aynı zamanla düzelir onlar silinir diyorlar.Böyle birşey varmı yoksa başka birşeymi yapmam lazım.Şimdiden teşekkürler.

Selametle

ve Aleyküm Selam Kardeşim

Şimdi şöyle bir durum var sizende daha öncede vb vardı ve Google Botları sitene geldiğince onu veritabanına kaydettiler.Sen şuanda wp yükledin diyorsunki siteme baktınlarında wp yerine wp kurulu sisteme ulaşsınlar..

Sisteminde daha önceden vb olduğu için Google veritabanına siteni vb ile kaydetmiş durumda...

Çözüm :

1-)Siteni google.com/webmaster bağlantısından tekrardan Google’ye yolla tekrardan

2-)Bİraz bekle bu durum zamanla kendiliğindne gecicektir botların bir siteyi ziyareti bile bazı durumlarda 3 haftayı bulabilmektedir...

Sana berdiğim bağlantıdan siteni tekrardan Google’ye yolla ve gerisizi zamana bırak zaman içinde  düzelecektir

SELAMETLE

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et ByDvT's Ana SayfaZiyaret Et ByDvT's PM En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:03PM - Kayıtlı IP
İzle RoyaL07's Özellikler Diğer mesajlarını ara: RoyaL07
Mesaj İhbar!  
Alıntı  RoyaL07 

RoyaL07

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
CWAntalya
26 Temmuz 2008
938   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

EyvAllah kardeşim zaten sistem wp olduğundan google kaydı sitemap falan herşey tamam.Yani bi yazı bilgi girdiğimde 10 dk geçmeden google da çıkmaya başlıyor.1-2 ay falan kapalı kaldı ondanda olabilir.Zamanla düzelir.Teşekkür ederim.
Selametle.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et RoyaL07's Ana SayfaTwiter Hesabı RoyaL07Üye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Sosyal Medya TIM , Teşkilat-ı Mahsûsa , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:05PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ByDvT 

ByDvT

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Az Kaldı
05 Kasim 2009
296   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan RoyaL07 20 Haziran 2010

EyvAllah kardeşim zaten sistem wp olduğundan google kaydı sitemap falan herşey tamam.Yani bi yazı bilgi girdiğimde 10 dk geçmeden google da çıkmaya başlıyor.1-2 ay falan kapalı kaldı ondanda olabilir.Zamanla düzelir.Teşekkür ederim.
Selametle.

Evet Kardeşim zaten dediğin gibi wp tabanlı site olduğundan işin rahat olucaktır ZAMANLA DÜZELECEKTİR MERAK ETME

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:09PM - Kayıtlı IP
İzle SemihYAZICI 's Özellikler Diğer mesajlarını ara: SemihYAZICI
Mesaj İhbar!  
Alıntı  SemihYAZICI  

SemihYAZICI

Simgem
Yarbay
Yarbay
Esenler
25 Ocak 2006
955   Mesaj
Durum: Yorumcu

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Google Talk’ı tanıtırmısın bilemeyen, adını duymayan arkadaşlar olabilir.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et SemihYAZICI 's Ana Sayfa En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:16PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ByDvT 

ByDvT

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Az Kaldı
05 Kasim 2009
296   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan 53m!h 20 Haziran 2010

Elbette ...

GoogleTalk Google’nin anlık Messenger programıdır sistemidir...

Google Talk Türkçedir...

GTalk kullanabilmek için gmail adresinizin olması gerekmektedir...

Google Talk ile aynı zamanda sesli ve görüntülü konuşma imkanınızda mevcuttur bunun için bir eklenti indirmeniz gerekmekterdir...

Bunlarda Google Talk’tan Görüntüler...

http://i48.tinypic.com/2w4bo7r.gif

http://i50.tinypic.com/34e9a11.jpg

umarım aklınızda GTalk hakkında azda olsa bir takım kalıplar oluşmuştur

NOT: Yakın zamanda Google Talk ’ın tanıtım videosunu hazırlıyıcam inşAllah

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:17PM - Kayıtlı IP
İzle Conquérant's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Conquérant
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Conquérant 

Conquérant

Simgem
Teğmen
Teğmen

13 Ocak 2010
183   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Site Google Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nin, 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca uygulanmaktadır.

(The decision no 2009/392 dated 24/06/2009, which is given about this web site (sites.google.com) within the context of protection measure, of Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi has been implemented by "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı".)
Burdur Sulh Ceza Mahkemesi’nin, 17/11/2009 tarih ve 2009/629 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca uygulanmaktadır.

(The decision no 2009/629 dated 17/11/2009, which is given about this web site (sites.google.com) within the context of protection measure, of Burdur Sulh Ceza Mahkemesi has been implemented by "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı".)
http://www.tib.gov.tr | http://www.ihbarweb.org.tr.

“Allah’a ve ahiret gününe inanan ya hayır söylesin veya sükût etsin.” Hadis-i Şerif

Allah’ım! Nimetinin yok olmasından, verdiğin afiyetin (nimet ve sağlığın) bozulmasından, ansızın cezalandırmandan ve öfkene sebep olan her şeyden sana sığınırım. (Hadis-i Şerif)

`Sizin en hayırlınız, kadınlarına karşı hayırlı olanlarınızdır.`
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj Gönder En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:20PM - Kayıtlı IP
İzle C0DERULZ's Özellikler Diğer mesajlarını ara: C0DERULZ
Mesaj İhbar!  
Alıntı  C0DERULZ 

C0DERULZ

Simgem
Binbaşı
Binbaşı

26 Ocak 2009
980   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Benim merak ettigim konu biraz maddi . hep dusunmusumdur google’in tek geliri adwords degildir heralde. Yilda 10 milyon dolardan fazla adsense odemesi yapiyor varsayarsak , bu degirmenin suyu nerden geliyor ? :D sadece merak yanlis anlasilmasin :D

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:31PM - Kayıtlı IP
İzle Defatul's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Defatul
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Defatul 

Defatul

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
01 Aralik 2006
22 Temmuz 2009
508   Mesaj
Durum: s~

Aktiflik
Seviye
Deneyim

S.a

Ben feedburner.google.com Hakkında Bilgi Almk İstiyorum Çoklu Mail Gönderme Gibi Bişe Diye Biliyorum Hala Kullanmadım Ama Eger Böyleyse Dedigim Gibi Kullanmayı Düşünüyorum Bunun Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:32PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ByDvT 

ByDvT

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Az Kaldı
05 Kasim 2009
296   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Conquérant 20 Haziran 2010

Site Google Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi’nin, 24/06/2009 tarih ve 2009/392 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca uygulanmaktadır.

(The decision no 2009/392 dated 24/06/2009, which is given about this web site (sites.google.com) within the context of protection measure, of Denizli 2. Sulh Ceza Mahkemesi has been implemented by "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı".)
Burdur Sulh Ceza Mahkemesi’nin, 17/11/2009 tarih ve 2009/629 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (sites.google.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nca uygulanmaktadır.

(The decision no 2009/629 dated 17/11/2009, which is given about this web site (sites.google.com) within the context of protection measure, of Burdur Sulh Ceza Mahkemesi has been implemented by "Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı".)
http://www.tib.gov.tr | http://www.ihbarweb.org.tr.

Kardeşim Google Sites engelinin sebebini açıklıyıcam ama içerik yöneticisi tarafından engelleniyor sebebine gelince içerik yöneticisi izin vermediği için bu şekilde açıklıyıcam Cumhuri yeti kuran kişi hakkında hakeretler var olduğu gerekçesiyle dava açılmış ve dava kazanılmış bunun sonucunda Google Sites’e erişim engellenmiştir...

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:41PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ByDvT 

ByDvT

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Az Kaldı
05 Kasim 2009
296   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Wun.Wortds 20 Haziran 2010

S.a

Ben feedburner.google.com Hakkında Bilgi Almk İstiyorum Çoklu Mail Gönderme Gibi Bişe Diye Biliyorum Hala Kullanmadım Ama Eger Böyleyse Dedigim Gibi Kullanmayı Düşünüyorum Bunun Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz

Google feedburner site ve bloglarınız için ekstra Rss akışı sunan bir sistemdir.Zamanında ücretli olmasına rağmen bugun bir çok özelliği ile ücretsiz konumundadır...

Google feedburner ’e sitenizi kaydederek sitenizin rss akışlarını Google feedburner üzerinden vermiş oluyorsunuz bunun sonuçunda rss’lerinizi kimin takipettiğini ne sıklıkla takip ettiğini anlamış oluyorsunuz site sitenizin rss akışlarının takibi hakkında istatistik bilgiler sunmaktadır.Kaç kişi takip ediyor ne sıklıklar ediyor bunun dışında rsslerinizi takip edne kişiler varsa rss takipçilerinize mail olarak mail adreslerine gidebiliyor...

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 20 Haziran 2010 saat 9:55PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ByDvT 

ByDvT

Simgem
YüzBaşı
YüzBaşı
Az Kaldı
05 Kasim 2009
296   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan C0DERULZ 20 Haziran 2010

Benim merak ettigim konu biraz maddi . hep dusunmusumdur google’in tek geliri adwords degildir heralde. Yilda 10 milyon dolardan fazla adsense odemesi yapiyor varsayarsak , bu degirmenin suyu nerden geliyor ? :D sadece merak yanlis anlasilmasin :D

Öncelikle Google sadece Türkiye’de faliyet gösteren bir arama motoru değil malumunuz..

Yabancılar bilişim internet işlerine bizden daha fazla değer veriyorlar Google kazançlarının çoğunu yaklaşık %80’ine yakınını reklamlar üzerindenkazanıyor bunlara youtube’de video izlerken açılan reklamlar dahil

yabancılar bizdne daha çok reklam veriyor ve dolayısıyla Google daha fazla kazanıyor...

Bunların yanı sıra Google Aps hizmetleri sayesinde ki Google Aps’ın Avrupa’da 2 milyon kullanıcısı var bundan gelen gelirler ve diğer ücretli olan Google’den gelen kazançlar var yani Google Kazandıkça kazanıyor

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 21 Haziran 2010 saat 6:40PM - Kayıtlı IP
İzle SemihYAZICI 's Özellikler Diğer mesajlarını ara: SemihYAZICI
Mesaj İhbar!  
Alıntı  SemihYAZICI  

SemihYAZICI

Simgem
Yarbay
Yarbay
Esenler
25 Ocak 2006
955   Mesaj
Durum: Yorumcu

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan ByDvT 20 Haziran 2010

Alıntı : Orjinal mesajı yazan 53m!h 20 Haziran 2010

Elbette ...

GoogleTalk Google’nin anlık Messenger programıdır sistemidir...

Google Talk Türkçedir...

GTalk kullanabilmek için gmail adresinizin olması gerekmektedir...

Google Talk ile aynı zamanda sesli ve görüntülü konuşma imkanınızda mevcuttur bunun için bir eklenti indirmeniz gerekmekterdir...

Bunlarda Google Talk’tan Görüntüler...

http://i48.tinypic.com/2w4bo7r.gif

http://i50.tinypic.com/34e9a11.jpg

umarım aklınızda GTalk hakkında azda olsa bir takım kalıplar oluşmuştur

NOT: Yakın zamanda Google Talk ’ın tanıtım videosunu hazırlıyıcam inşAllah

Kırmızı renkli yerde küçük bir düzeltme yapmak istiyorum.

GTalk kullanmakiçin illaki Gmail’e ihtiyaç yok. Mevcut e-posta adresinizi Google’a buradan kaydedin. Daha sonra İGoogle üzerinden hesabızı açın. Sağ tarafta Google Talk’ın sohbet kısmını göreceksiniz. Buradan arkadaşlarınızı davet edebilir, görüntülü ve sesli sohbet edebilirsiniz.

ByDvt, teşekkürler.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et SemihYAZICI 's Ana Sayfa En Alta Git  En üste Git 

<<
1

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,2949

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy