Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Filtreden çıkmak Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: Seber | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Püf Noktası
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Filtreden çıkmak Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 16 Ağustos 2010 saat 12:14PM - Kayıtlı IP
İzle fireofdevil's Özellikler Diğer mesajlarını ara: fireofdevil
Mesaj İhbar!  
Alıntı  fireofdevil 

fireofdevil

Simgem
Sivil
Sivil
/etc/
22 Ocak 2007
606   Mesaj
Durum: hacker

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tüm webmaster aleminin belası olan filtre olayı gerçekten can sıkıcı. Normal site yapanlar (ben uzun zamandır normal denilenlerden yapmadım: ) ) girdikleri özgün içeriklerin karşılıkların alamıyor. Filtre olayının aslı denge. Ve denge backlink ile oluyor.
Sadece anasayfaya backlink almak çoğu zaman filtreye sokar. Filtreye girmez deseniz de normalde az yükselirsiniz ama farketmezsiniz. Sadece kök domaine alınan backlink yapay link inşasını ap açık ortaya serer. Alt sayfalara da anasayfaya alındığı gibi backlink alınmalı.
Şöyle düşünün sağlam bi’ site yaptım. Birileri elbet beni kaynak gösterek benim makalelerimi yayınlar. Bu doğal büyümenin gereğidir. Tabi Türk’lerde böyle bi’ olay yok. İngilizce kaliteli site açarsanız sürekli alt sayfalarına elemanların link verdiğini anlarsınız. Laf salatası kısmını geçeyim kimseyi bunaltmadan
Alt sayfalarımı yükseltip nasıl filtreden çıkarım?
Link kasın.
Elbette bu kadar kolay değil. Nerden link alıp, neler yaptığımı söyliyeyim işinize geleni seçin.
1* Alt sayfalara link kasmak;
Uyguladığım yöntem. 100 kadar alt sayfamı toplarım ve bunlara random olarak link kasarım. Elbette bunu elimle yapmıyorum ben. Scrapebox kullaranak kendimi yormadan yapıyorum. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim. Para verirsiniz ama para parayı çeker.
2* Toplu olarak alt sayfalara link kasmak;
Bunun için siteme küçük bir eklenti lazım. Dagon sitemapgenerator kullanıyorum. daha öncede bahsetmiştim zaten.
Download için blog adresi : tıkla
Bu plugin ile oluşturduğunuz site haritası bölümüne link kasmalısınız. Örnek olarak zaten sitemizde var. Nasıl bir görüntü oluşturduğunu görebilirsiniz.
3* Yüksek pageranklı sitelerden backlink almak
Siteharitası kısmına ve anasayfaya yüksek pageranka sahip sitelerden link alarakda bu işte çok çabuk yırtabilirsiniz. Ben bunun için backlinks.com’dan pr6 link alıyorum. Aklınızda bulunsun.
Yüksek pageranka sahip sitelerden aldığınız backlink sizin trustrankınızda ani ve güzel bir artışa sebep olur. Tabi bunun işi yaraması için site için linklemenizin sağlam olması lazım ki aldığınız link iyi dağılsın.
Bunları yaptığınızda sayacınızdan bi’ tepki almaya başlarsınız.

Bunları deneye deneye artık filtreden çıkmak ben ve BreeD için çoçuk oyuncağına döndü desek yeridir Zaten tanıdığımız kardeşlerimiz abilerimiz bu yöntemin işe yaradığını filtre konusunda epey tecrübe sahibi olduğumuzu bilirler. Garantili yöntemlerden biridir.

Kaynak:LordMazuru

Myblog

Hostgator

İnternetten para Kazanmak

*
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et fireofdevil's pm at verim En Alta Git  En üste Git 

Reklam profesyonel wordpress gorsel egitim
  En Alta Git  En üste Git 

Eğer bu konuya cevap yazmak istiyorsanız ilk önce Giriş Yap
Eğer kayıtlı bir kullanıcı değilseniz ilk önce kayıt olmalısınız

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,0977

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy