Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Online Network Servisi-3 Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: DeltaForce | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Networking
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Online Network Servisi-3 (Kapalı Konu Kapalı Konu) Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

<<
2

Konu Kalitesi  %15
Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 04 Mart 2010 saat 12:11AM - Kayıtlı IP
İzle CWSerTACh's Özellikler Diğer mesajlarını ara: CWSerTACh
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj
Durum: 11101011

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Alıntı : Orjinal mesajı yazan sagocan 04 Mart 2010

S.a

hocam cevap icin sagol, Wirless Adaptör takılı bir desktop Pc kullanıyorum,ve sorunum hala devam etmekte adaptör modemi mi ve etraftaki kablosuzlari görüyor ama windows ta Aglari güncelle dedigim zaman hic bir sey olmuyor, oysaki windows’ada tüm bilgileri verdim
(Güvenlik kodu) niye bir türlü pc ile modem birbirine baglanamiyor??

Allaha emanet olun..

Selametle

S.a

Kullanmış Olduğun işletim Sistemi nedir ?

Herşeyi Bilemiyebilirim..! Ama Herşeyi Öğrenebilirim..! ( I Can`t Know Everything.. But I Can Learn Everything...! )
* *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et CWSerTACh's Ana SayfaZiyaret Et CWSerTACh's sertach@kralcarsi.com En Alta Git  En üste Git 

Reklam profesyonel wordpress gorsel egitim
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 04 Mart 2010 saat 12:14AM - Kayıtlı IP
İzle rrrahmet's Özellikler Diğer mesajlarını ara: rrrahmet
Mesaj İhbar!  
Alıntı  rrrahmet 

rrrahmet

Simgem
Teğmen
Teğmen
Niğde
06 Aralik 2009
11   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

as
yok hayır. elle ip vermedim. onun nasıl yapılacağını kısaca anlatabilir misiniz(elle ip vermeyi)?antivirüs programları birşey bulamadı buda ayrı bi gariplik. dediğiniz gibi format atılacak artık başka yolu yok. herkesde olmuyor işte. birtek bende oda bilgisayardan kaynaklı sanırsam, durum onu gösterio. işlemcininde kasılması bunu gösterio gibime geldi. ayrıca oyun dolayısıyla bazı portlar açıktı bundan dolayı virüs girmiş veya yollanmış olabilir mi?

Gönderilme Tarihi: 04 Mart 2010 saat 12:32AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Alıntı : Orjinal mesajı yazan rrrahmet 04 Mart 2010

as
yok hayır. elle ip vermedim. onun nasıl yapılacağını kısaca anlatabilir misiniz(elle ip vermeyi)?antivirüs programları birşey bulamadı buda ayrı bi gariplik. dediğiniz gibi format atılacak artık başka yolu yok. herkesde olmuyor işte. birtek bende oda bilgisayardan kaynaklı sanırsam, durum onu gösterio. işlemcininde kasılması bunu gösterio gibime geldi. ayrıca oyun dolayısıyla bazı portlar açıktı bundan dolayı virüs girmiş veya yollanmış olabilir mi?

S.a dostum ;

En Sağ altta bulunan küçük monitor gibi birşey var. Onu 1 kez tıklayın ve karşınıza çıkan küçük ekrandan " Ağ ve paylaşım Merkez’ini Aç " diye küçük bir link var. Orayı tıklayın daha sonra karşınıza çıkan olan Pencerede Sol tarafta " Bağdaştırıcınızın Ayarlarını Değiştirin "  yazan bir link var oraya tıklayın ve karşınıza Bağdaştırıcılarınız ismi içinde olan bir arayüz çıkar. Oradan da Kablolu Kullanıyor iseniz ; Yerel Ağ Bağlantısı ( Eğer wirless kullanıyorsanız Orada çıkacak olan Kablosuz Bağdaştırıcınızın üzerine Sağ tıklayın ) > Sağ tık > Özellikler > Internet Protokol Sürüm 4 TCP/IP olanı 2 kere tıklıyoruz. ve karşınıza bir kutu çıkacak Orada sizin %95 otomatik olanı işaretli siz onu " Aşşağıdaki IP adresini kullan " işaretliyoprsunuz ve oraya

192.168.2.100    ( Eğer Varsayılan Ağ geçidi Getway 192.168.2.1 ise. )

255.255.255.0

192.168.2.1

yapılandırmasını yaptıktan sonra Tamam diyoruz ve Modemi yeniden başlatıyoruz..

Eğer Varsayılan Ağ Geçidiniz ( Getway ) : 192.168.1.1 ise ;

192.168.1.100

255.255.255.0

192.168.1.1

olarak yapılandırıyoruz.

Varsayılan Ağ geçidini nasıl Öğrenirim ?

Başlat>Çalıştır dedikten sonra karşına çıkan kutucuğa cmd yazıyoruz. Karşınıza çıkacak olan CMD siyah ekranını ipconfig /all  komutunu kullanıyorsunuz. Orada Varsayılan Ağ Geçidi diye birşey vardır. O sizin varsayılan Ağ geçidinizdir yani Getway’inizdir.

Selametle.

Herşeyi Bilemiyebilirim..! Ama Herşeyi Öğrenebilirim..! ( I Can`t Know Everything.. But I Can Learn Everything...! )
* *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et CWSerTACh's Ana SayfaZiyaret Et CWSerTACh's sertach@kralcarsi.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 04 Mart 2010 saat 12:40AM - Kayıtlı IP
İzle rrrahmet's Özellikler Diğer mesajlarını ara: rrrahmet
Mesaj İhbar!  
Alıntı  rrrahmet 

rrrahmet

Simgem
Teğmen
Teğmen
Niğde
06 Aralik 2009
11   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

anladım, bunu zaten yapılı durumdaydı ip yi sabitlemek için yapmıştım, son bi antivirüse daha taratıp bi işe yaramazsa dediğiniz gibi formata gidecem.

Allah razı olsun ilgilendiğin için. hayırlı geceler.

Gönderilme Tarihi: 04 Mart 2010 saat 12:43AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Alıntı : Orjinal mesajı yazan rrrahmet 04 Mart 2010

anladım, bunu zaten yapılı durumdaydı ip yi sabitlemek için yapmıştım, son bi antivirüse daha taratıp bi işe yaramazsa dediğiniz gibi formata gidecem.

Allah razı olsun ilgilendiğin için. hayırlı geceler.

Allah Senden de razı olsun kardeşim. Format attıkdan sonra devam ederse tekrardan gel başka açılardan bakalım duruma.

Selametle

* *
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 05 Mart 2010 saat 10:37PM - Kayıtlı IP
İzle HaLiLo's Özellikler Diğer mesajlarını ara: HaLiLo
Mesaj İhbar!  
Alıntı  HaLiLo 

HaLiLo

Simgem
Albay
Albay
a$ıklar diyarı
22 Ağustos 2007
961   Mesaj
Durum: Researcher

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Selamun Aleykum gardaşlar;
airties rt-211 modem.kablosuz.
modem evin içinde bir odada.diğer odaya geçiyorum,kablosuz ağı görüyor ancak bağlantı sağlanamadı diyor.diğer odaya geçiyorum ordan da görüyor bağlanamıyor.her yerde sinyal gücü mükkemmel.modemin olduğu odaya gidiyorum bağlanıyor.evde telsiz falan da bulunmuyor.neden bağlantı sağlanamıyor ?

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et HaLiLo's Ana SayfaZiyaret Et HaLiLo's ibrahimhalil@linuxmail.org En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 12:43AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Alıntı : Orjinal mesajı yazan HaLiLo 05 Mart 2010

Selamun Aleykum gardaşlar;
airties rt-211 modem.kablosuz.
modem evin içinde bir odada.diğer odaya geçiyorum,kablosuz ağı görüyor ancak bağlantı sağlanamadı diyor.diğer odaya geçiyorum ordan da görüyor bağlanamıyor.her yerde sinyal gücü mükkemmel.modemin olduğu odaya gidiyorum bağlanıyor.evde telsiz falan da bulunmuyor.neden bağlantı sağlanamıyor ?

A.s dostum ;

gerçekten çok ilginç bir sorunun var. Ben şu yönde bir düşünce yürüttüm daha önce başıma gelmediği için o şekilde yürüttüm .. Wireless’ın antenlerinde sorun olabilir mi ? Ya da Hiç Modem’e reset atmayı düşündün mü ?

Anteni kontrol edermisiniz ? Birde Modem’i resetleyin.. Eğer gene olumsuz olursa tekrardan buradan belirtin yardımcı olmaya çalışayım

Selametle

* *
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 3:58PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  HaLiLo 

HaLiLo

Simgem
Albay
Albay
a$ıklar diyarı
22 Ağustos 2007
961   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

evet modem res falan çok attım.ondan değil yani.eski evde sorunsuzdu her odada.ama bu evde bağlantı sağlanmıyor.sinyal gücü yüksek ancak bağlanmıyor.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et HaLiLo's Ana SayfaZiyaret Et HaLiLo's ibrahimhalil@linuxmail.org En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 7:08PM - Kayıtlı IP
İzle MWNET's Özellikler Diğer mesajlarını ara: MWNET
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MWNET 

MWNET

Simgem
Sivil
Sivil
neşeli
29 Ağustos 2004
994   Mesaj
Banned Msg.?
Durum: neşeli

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCSE
CISCO
NETWORK
NLP
Donanım
Windows
MSSQL

makinandaki wirless etherneti tekrar tanıt ve bağlantı sürümünü güncellermisin

Haberi Bizden Takip Edin Haber-Vakti.com

* * *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et MWNET's Ana SayfaZiyaret Et MWNET's gunay@altinkoza.net En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 7:12PM - Kayıtlı IP
İzle anatolia_1453's Özellikler Diğer mesajlarını ara: anatolia_1453
Mesaj İhbar!  
Alıntı  anatolia_1453 

anatolia_1453

Simgem
Teğmen
Teğmen

22 Haziran 2008
38   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

s.a

bağlı olduğum modemin arayüzüne nasıl girebilirim ?(yada şifresini nasıl kırabilirim:))

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 7:15PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MWNET 

MWNET

Simgem
Sivil
Sivil
neşeli
29 Ağustos 2004
994   Mesaj
Banned Msg.?

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCSE
CISCO
NETWORK
NLP
Donanım
Windows
MSSQL

s.a

bağlı olduğum modemin arayüzüne nasıl girebilirim ?(yada şifresini nasıl kırabilirim:))

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

-----------------------------

her modemin arayüzüne girişi farklıdır. modeminin markasını yazarsan cevap konusunda yardım edebilirim şifre kırma olayına gelince eğerki unutmuş isen şifreyi modeme reset atınca modemin fabrika ayarlarına döner dolasıyla şifrede resetlenir ama önce modemin markasını yazarmısın

* * *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et MWNET's Ana SayfaZiyaret Et MWNET's gunay@altinkoza.net En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 7:18PM - Kayıtlı IP
İzle anatolia_1453's Özellikler Diğer mesajlarını ara: anatolia_1453
Mesaj İhbar!  
Alıntı  anatolia_1453 

anatolia_1453

Simgem
Teğmen
Teğmen

22 Haziran 2008
38   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

modemin markası AirTies RT-206v2TT

reset atmam mümkün değil..ilginiz için teşekkürler

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 7:23PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MWNET 

MWNET

Simgem
Sivil
Sivil
neşeli
29 Ağustos 2004
994   Mesaj
Banned Msg.?

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCSE
CISCO
NETWORK
NLP
Donanım
Windows
MSSQL

192.168.2.1 yazıp enter yap eğerki modem arayüzü gelmemişse bazı airtesler 192.168.1.1 le girer onuda dene açılır modem şifresini unuttun ise resetlik bir durumun da yok ise çare olamam neden deersen modem hack birçok kişi yaptığını söler ama ben görmedim özel yazılımlar var kırabilen

* * *
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 06 Mart 2010 saat 9:19PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  HaLiLo 

HaLiLo

Simgem
Albay
Albay
a$ıklar diyarı
22 Ağustos 2007
961   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan MWNET 06 Mart 2010

makinandaki wirless etherneti tekrar tanıt ve bağlantı sürümünü güncellermisin

yaptım sonuç yine aynı.başka çözüm önerisi var mı ?

Yorum Ekle

<<
2

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,3145

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy