Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Online Network Servisi-3 Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: DeltaForce | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Networking
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Online Network Servisi-3 (Kapalı Konu Kapalı Konu) Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

<<
1

Konu Kalitesi  %15
Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 25 Subat 2010 saat 2:55PM - Kayıtlı IP
İzle MWNET's Özellikler Diğer mesajlarını ara: MWNET
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MWNET 

MWNET

Simgem
Sivil
Sivil
neşeli
29 Ağustos 2004
994   Mesaj
Banned Msg.?
Durum: neşeli

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCSE
CISCO
NETWORK
NLP
Donanım
Windows
MSSQL

S.a

Bundan sonra bu başlık altında Network (Ağ) ile ilgili sorunlarınıza çözüm getirmeye çalışacağız.Sorulara geç cevap alacağınızı sanmıyorum benim haricimde Network hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bu konuda sizlere yardımcı olacaklardır.

Forumun düzeni açısından bu başlığı açmaya karar verdik.Bundan sonra da bu başlığın dışında açılacak konuları da sileceğimi bilmenizi isterim.

Haberi Bizden Takip Edin Haber-Vakti.com

* * *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et MWNET's Ana SayfaZiyaret Et MWNET's gunay@altinkoza.net En Alta Git  En üste Git 

Bilgininadresi.net
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 25 Subat 2010 saat 2:57PM - Kayıtlı IP
İzle Ziyad 's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Ziyad
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Ziyad  

Ziyad

Simgem
Teğmen
Teğmen
İşgal Ülkesi’nden..
28 Mayis 2008
1048   Mesaj
Durum: # Zamansız ..

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Networking
Joomla

Hayırlı olsun Günay Hocam (F)

Gönderilme Tarihi: 25 Subat 2010 saat 3:02PM - Kayıtlı IP
İzle CWSerTACh's Özellikler Diğer mesajlarını ara: CWSerTACh
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj
Durum: 11101011

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Hayırlısı Olur inşAllah. Bende Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..

Selametle.

Herşeyi Bilemiyebilirim..! Ama Herşeyi Öğrenebilirim..! ( I Can`t Know Everything.. But I Can Learn Everything...! )
* *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et CWSerTACh's Ana SayfaZiyaret Et CWSerTACh's sertach@kralcarsi.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 01 Mart 2010 saat 8:26PM - Kayıtlı IP
İzle sagocan's Özellikler Diğer mesajlarını ara: sagocan
Mesaj İhbar!  
Alıntı  sagocan 

sagocan

Simgem
Teğmen
Teğmen

12 Nisan 2006
191   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

S.a

öncelikle bende hayirli olsun diyor, simdiden yardimlariniz icin tesekkür ediyorum..

yaklasik 1 haftadan beri kullandigim kablosuz internet baglantimda hata olustu Usb ile modem arasindaki baglanti koptu, daha sonra sistemde tarama yaptim ve html framer virusu’nun bulastigini gördüm hic fazla ugrasmadan Format attim (insAllah silinmistir) sistemi kurdum gerekli programlarida, ve tabii ki kablosuz internete girdigim Usb stick’in driver’inide buraya kadar hersey tamam, simdi internet baglantisi kurabilmem icin modemdeki ayarlarin aynisini (güvenlik kodu) v.s usb’ye de veriyorum tamam kabul ediyor kendiside modemimi görüyor, fakat windows beni göremiyor daha dogrusu etraftaki hic bir kablosuzu göremiyor, aktuellestire tikliyorum hic tik yok, anlamadim gitti :(

sizce ne yapabilirim??

Vesselam

Allah’ın lütfundan onları meyus etmediği gibi
Allah’ın mekrinden de onları emin etmez.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et sagocan's Kullanmiyorum En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 02 Mart 2010 saat 11:17AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Kablosuz modemi mi görmüyor bilgisayarın ? Laptop’mu kullanıyorsun yoksa Wirless Adaptör takılı bir desktop Pc’mi kullanıyorsun ?

Herşeyi Bilemiyebilirim..! Ama Herşeyi Öğrenebilirim..! ( I Can`t Know Everything.. But I Can Learn Everything...! )
* *
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et CWSerTACh's Ana SayfaZiyaret Et CWSerTACh's sertach@kralcarsi.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 02 Mart 2010 saat 11:21PM - Kayıtlı IP
İzle fuzuuli's Özellikler Diğer mesajlarını ara: fuzuuli
Mesaj İhbar!  
Alıntı  fuzuuli 

fuzuuli

Simgem
Teğmen
Teğmen
Eskişehir
24 Ekim 2007
20   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

a.s hocam hemen sorumu ileteyim konu şu 2 bilgisayar var birinde eta kurulu diğer bilgisayar uzakta ve eta yok şimdi eta kurulu bilgisayardaki çıktıyı diğer bilgiisayarın yazıcısına nasıl gönderirim saolasın.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et fuzuuli's Ana SayfaZiyaret Et fuzuuli's ismail.aslan@msn.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2010 saat 12:02AM - Kayıtlı IP
İzle ©Asil©Turk©'s Özellikler Diğer mesajlarını ara: ©Asil©Turk©
Mesaj İhbar!  
Alıntı  ©Asil©Turk© 

©Asil©Turk©

Simgem
Yarbay
Yarbay
Mekan 34
13 Ocak 2006
175   Mesaj
Durum: S_U_S

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan fuzuuli 02 Mart 2010

a.s hocam hemen sorumu ileteyim konu şu 2 bilgisayar var birinde eta kurulu diğer bilgisayar uzakta ve eta yok şimdi eta kurulu bilgisayardaki çıktıyı diğer bilgiisayarın yazıcısına nasıl gönderirim saolasın.

S.a

Kardeşim Öncelikle İki Bilgisayarıda Aynı Ağ Üzerine Bağlaman Gerekiyor.Eta Yüklü Olmayan Makinanın Yazıcısını Paylaşıma açman Gerekiyor ve Eta Yüklü Olan Makinada Başlat > Ayarlar > Yazıcı ve Fakslar > Yazıcı Ekle. Açılan Pencerede İleri Diyorsun.Ağ Yazıcısı veya Başka Bilgisayara Bağlı Bir Yazıcı Seçeneğini İşaretleyip İleri Diyorsun.>Tekrar İleri >Yazıcılar Görünücektir.Ordan Yazıcıyı Seçip İleri diyorsun>Tekrar İleri> Son. Yapacağın İşlem Bu Kadar

Saygı ve Selamlarımla

Bir Alışkanlık Ekersin,Karakter Biçersin.
Bir Karakter Ekersin,Kaderini Biçersin.’’
        ’’Cyber-H@cker // AsilTurk’’

Soru Sorarken Ne Kadar Ayrıntılı, Açık ve Net Bilgiler Verirseniz o Kadar Açık ve Net Cevaplar Alırsınız.

*
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et ©Asil©Turk©'s Ana SayfaZiyaret Et ©Asil©Turk©'s P.M En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2010 saat 2:01PM - Kayıtlı IP
İzle 4XiR's Özellikler Diğer mesajlarını ara: 4XiR
Mesaj İhbar!  
Alıntı  4XiR 

4XiR

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
Arkalardan
08 Kasim 2007
20   Mesaj
Durum: Müsait Gelin

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Arkadaşlar benim sorum şu ; 2 bilgisayar wireless’den birbirleriyle kablosuz ağ kurduktan sonra birincisi   modeme direk bağlı şelilde interneti kullanacak 2. ise internete bağlı olan pc’ye wireless ağdan bağlı olcak ( 2. pc nin internetle/modemle bağlantısı yok) bu durumda 2. pc 1. pc üzerinden internete(modem ile bağlantısı olmadan) wireless ağ üzerinden internete ulaşabilir mi?
Örnek olarak anlatırsak; Admin ve user pc ler var ikisi arasında ağ kurulu (wirelessden) admin modeme bağlanarak internete giriyor user’in ise modem bağlantısı yok. User, Admin ile olan ortak ağdan internete girebilirmi ?

Zerre kadar beyinleriyle damla kadar verdikleri akılda boğulan insanlardan uzak dur!
Her Sünnette bir himmet,
Her günahta bir külfet vardır.
Anlayabilene çok şey ifade eder amma anlamayana hiçbir şey ifade etmez kelimelerim...
Şikayeti olan ona buna değil Rabbine sığınsın.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et 4XiR's Ana SayfaZiyaret Et 4XiR's carling_1990@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2010 saat 2:16PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

S.a

Dostum daha önce benzer bir konuda arkadaş çözüm üretmişti Sende bu şekilde denermisin..

Çözüm;

Ağ bağlantısı kurduktan sonra ağın güvenlik duvarından diğer bilgisayarlarında internete ulaşımını açmalısın.

Selametle

* *
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2010 saat 11:28PM - Kayıtlı IP
İzle rrrahmet's Özellikler Diğer mesajlarını ara: rrrahmet
Mesaj İhbar!  
Alıntı  rrrahmet 

rrrahmet

Simgem
Teğmen
Teğmen
Niğde
06 Aralik 2009
11   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

selamün aleyküm. hayırlı akşamlar.
internet ile ilhili bi sorunum vardı. IP adresim sürekli değişmekde. her dakika ayrıca bu adresler amerika,rusya, almanya..... çıkmakda. bilgisayara yeni recover attım, vista-64 bit. evde birkaç bilgisayar daha var fakat birtek benim böyle bi sorunum olmakta. ayrıca bu sorun ortaya çıktıktan sonra modem arayüzüne girememeye başladım.
yardımcı olabilir misiniz?

Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2010 saat 11:44PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Alıntı : Orjinal mesajı yazan rrrahmet 03 Mart 2010

selamün aleyküm. hayırlı akşamlar.
internet ile ilhili bi sorunum vardı. IP adresim sürekli değişmekde. her dakika ayrıca bu adresler amerika,rusya, almanya..... çıkmakda. bilgisayara yeni recover attım, vista-64 bit. evde birkaç bilgisayar daha var fakat birtek benim böyle bi sorunum olmakta. ayrıca bu sorun ortaya çıktıktan sonra modem arayüzüne girememeye başladım.
yardımcı olabilir misiniz?

A.S Dostum ;

Şahsi bakış açım Bu gibi durumu ben senin sürekli olarak internetten büşmene bağlıyorum.. benim sana ilk tavsiyem TTNET’i aramandır.

Diğer bilgisayarlara olmuyor demişsin eğer bu olay sadece senin bilgisayarında oluyor ise yeniden Vista kurmalısın eğer bunda da kaynaklanmadığını düşünüyorsan Ethernet kartında sorun olabilir.  Modeme bağlanamama sebebin modem ile bağlan kurarmaman yani sürekli olarak bağlantının kopması.

Selametle. 

* *
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 03 Mart 2010 saat 11:55PM - Kayıtlı IP
İzle rrrahmet's Özellikler Diğer mesajlarını ara: rrrahmet
Mesaj İhbar!  
Alıntı  rrrahmet 

rrrahmet

Simgem
Teğmen
Teğmen
Niğde
06 Aralik 2009
11   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

hocam wireless ile bağlanmaktayım. internete girmekte anlıcağınız üzere fakat ip durumundan dolayı çok yavaş. ayrıca cpu usage %100 lere çıkmakta. antivirüs programı taradı (kaspersky) hiç birşey bulamadı. internetten düşme olayı olmakta fakat ip dediğim gibi başka ülkelerin ip sine bürünmekte. hotspotshield programını kullanır gibi sanki.
teşekkür ederim yinede. format gözüküyor sanki tekrar.

Gönderilme Tarihi: 04 Mart 2010 saat 12:00AM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  CWSerTACh 

CWSerTACh

Simgem
Yarbay
Yarbay
bi ordan, bi burdan
15 Ekim 2007
579   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
MCP, MCTS
Networking

Alıntı : Orjinal mesajı yazan rrrahmet 03 Mart 2010

hocam wireless ile bağlanmaktayım. internete girmekte anlıcağınız üzere fakat ip durumundan dolayı çok yavaş. ayrıca cpu usage %100 lere çıkmakta. antivirüs programı taradı (kaspersky) hiç birşey bulamadı. internetten düşme olayı olmakta fakat ip dediğim gibi başka ülkelerin ip sine bürünmekte. hotspotshield programını kullanır gibi sanki.
teşekkür ederim yinede. format gözüküyor sanki tekrar.

S.a

Dediklerine göre işlemcin çok kasılıyor. Tahminim şu ki virüs bulunuyor bilgisayarınızda. Profesyonel bir format gerekiyor PC’nize.. Eğer herkesde bu şekilde oluyor diyorsanız da DHCP modülünü kullanım dışı bırakabilirsiniz. Sizin her İnternetten düştüğünüzde İp’niz otomatik olarak değişecek. Birde Elle IP vermeyi denediniz mi ?  

* *
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 04 Mart 2010 saat 12:06AM - Kayıtlı IP
İzle sagocan's Özellikler Diğer mesajlarını ara: sagocan
Mesaj İhbar!  
Alıntı  sagocan 

sagocan

Simgem
Teğmen
Teğmen

12 Nisan 2006
191   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

S.a

hocam cevap icin sagol, Wirless Adaptör takılı bir desktop Pc kullanıyorum,ve sorunum hala devam etmekte adaptör modemi mi ve etraftaki kablosuzlari görüyor ama windows ta Aglari güncelle dedigim zaman hic bir sey olmuyor, oysaki windows’ada tüm bilgileri verdim
(Güvenlik kodu) niye bir türlü pc ile modem birbirine baglanamiyor??

Allaha emanet olun..

Selametle

Allah’ın lütfundan onları meyus etmediği gibi
Allah’ın mekrinden de onları emin etmez.
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et sagocan's Kullanmiyorum En Alta Git  En üste Git 

<<
1

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,2695

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy