Root     Cyber Navigation Organizasyon   Member Navigation
Forum Root Portal Root
Dökümanlar Döküman Ekle Download/Dosya Arsivi IBlock E-Kitap IBlock Mp-3 Basinda Cyber-Warrior Banner
Cyber-Academy
TIM Görev Organizasyonu Neler Yaptik? Bize Özel Küçük Seyler? Operasyon Yönetim Sistemi Görev Org. Basvuru Yönetici Basvuru Formu Karaliste Ihbar Organizasyon Semasi Misyon Kurallar
CW Explorer Kefalet Kefil Havuzu
Yeni Üye Basvuru Yazdigim Mesajlar Arkadas Listem Sifremi Unuttum Özel Mesajlarim Onay E-Mail Gönder

Online ADSL servisi - 2 Forumlarda Ara Arama Favorites Favorites MyProfile Forum üyelerini göster Üyeler
Forum Yöneticisi: DeltaForce | Bu Bölümde Yetkili Tüm Yöneticiler?
 CW Forum Ana Sayfa
  Networking
Light  |  Konu İhbar   Favori Konu Listeme Ekle  
Konu: Online ADSL servisi - 2 (Kapalı Konu Kapalı Konu) Cevap YazYeni konu açÇıkış Yap

<<
6

Oy Ver   

Gönderilme Tarihi: 05 Temmuz 2010 saat 3:36PM - Kayıtlı IP
İzle Siber_Spy's Özellikler Diğer mesajlarını ara: Siber_Spy
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Siber_Spy 

Siber_Spy

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
TCP/IP
07 Ekim 2004
553   Mesaj
Durum: Cisco# conf t

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Donanım

Quote: Orjinal mesajı yazan univ_27 29 Haziran 2010
Ben şimdilik modemin ıp nosuyla şehirler arası bağlanabiliyorum modeme ama ıp değişme ihtimali var çünkü statik ip değil ıp.

Merhaba.
bunu nasıl yaptığınızı öğrenebilirmiyim ?

onLİNE WİRELESS SERVİSİ
onLİNE NETWORK SERVİSİ-3
onLİNE ADSL SERVİSİ-2       
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Siber_Spy's Pm At Önce.. Siber_SpyÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Network , En Alta Git  En üste Git 

Reklam profesyonel wordpress gorsel egitim
  En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 10 Temmuz 2010 saat 11:54AM - Kayıtlı IP
İzle univ_27's Özellikler Diğer mesajlarını ara: univ_27
Mesaj İhbar!  
Alıntı  univ_27 

univ_27

Simgem
Teğmen
Teğmen

09 Haziran 2008
26   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

S.A öncelikle k.bakmayın her zaman giremiyorum foruma Siber_Spy  airties 206 için diorum uzaktan yönetimden web kutucuğunu seçtim ve herhengi bir ip den bağlanmayı seçtim sonra denedim oldu ama çoğu modemin arayüzü aynı değil fazla araştırma fırsatım olmadı.Eğer ki modeme mac adresiyle ulaşabilirsem daha sağlıklı olacak ama nedense kimse ya ilgilenmiyor yada fikri yoktur.Saygılarr

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et univ_27's orullu_rxr@hotmail.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 13 Temmuz 2010 saat 3:15PM - Kayıtlı IP
İzle slayt_emly's Özellikler Diğer mesajlarını ara: slayt_emly
Mesaj İhbar!  
Alıntı  slayt_emly 

slayt_emly

Simgem
Teğmen
Teğmen
diyarbakır
14 Haziran 2006
-3   Mesaj
Durum: YoĞuN

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Selamün Aleyküm .

Elimde olan p5gc-mx 1333 Asus anakartlı bilgisayara format attım yalnız ethernet driveri tanıtınca sınırlı ağ ile karşılaşıyorum . internet kablolarını kontrol ettim bi sorun yok sistem kurulurken bi hata olduğunu düşündüm ama o da değil .Çünkü iki defa format attığım halde aynı sorun devam ediyor . Bu sorunumla ilgili yardım edebilecek olan var mı

Sistem : winXP

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et slayt_emly's slayt_emly@hotmail.co.uk En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 13 Temmuz 2010 saat 3:28PM - Kayıtlı IP
İzle MR.Mehmet's Özellikler Diğer mesajlarını ara: MR.Mehmet
Mesaj İhbar!  
Alıntı  MR.Mehmet 

MR.Mehmet

Simgem
Albay
Albay
Trabzon
02 Ocak 2005
822   Mesaj
Durum: Selcuklu

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
NET Communication

slayt_emly ethernet driverinin doğru driver olduğuna eminmisin ?

Gönderilme Tarihi: 14 Temmuz 2010 saat 10:24AM - Kayıtlı IP
İzle slayt_emly's Özellikler Diğer mesajlarını ara: slayt_emly
Mesaj İhbar!  
Alıntı  slayt_emly 

slayt_emly

Simgem
Teğmen
Teğmen
diyarbakır
14 Haziran 2006
-3   Mesaj
Durum: YoĞuN

Aktiflik
Seviye
Deneyim

ewt Doğru Driver . Bende YanLıŞ oLabiLir Die Sonradan Birden FazLa Driver kuLLandım ama Sonuç vermedi .
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et slayt_emly's slayt_emly@hotmail.co.uk En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 14 Temmuz 2010 saat 10:29AM - Kayıtlı IP
İzle adanzeye's Özellikler Diğer mesajlarını ara: adanzeye
Mesaj İhbar!  
Alıntı  adanzeye 

adanzeye

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
>>> adanzeye <<<
07 Ocak 2009
336   Mesaj
Durum: RelaX

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Windows

slayt_emly anakartının biosunu update et daha sonra tekrar dene sonuç değişmesse harici bir ethernet kartı takarsın elektrik gidip geliminden yada dengesiz elektriklerden bazen bu tip aızalar çıkarıyor.

Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et adanzeye's winsystem32@windowslive.com En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 14 Temmuz 2010 saat 1:22PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Siber_Spy 

Siber_Spy

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
TCP/IP
07 Ekim 2004
553   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Donanım

Elektriklerin aniden gidip gelmesinden voltaj dalgalanması oluyor ve ethernet kartı arızalanabiliyor.Böyle oluncada Sınırlı bağlantı uyarısı çıkıyor.Onboard ise başka bir ethernet kartı takıp deneyiniz.Anakartınızda boş PCI yuvası vardır inşAllah.

Son olarak birden fazla driver kullandım demişsiniz.Format atmadan önce bir sorun olmadığını farz ediyorum.Asus global sitesinden anakartın tüm xp sürücülerini indirip kurun.İlk önce bu işlemi yapın ki eğer olursa fazladan para verip ethernet kartı almamış olursunuz.Bilgilendirme bekliyor olacağım..

onLİNE WİRELESS SERVİSİ
onLİNE NETWORK SERVİSİ-3
onLİNE ADSL SERVİSİ-2       
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et Siber_Spy's Pm At Önce.. Siber_SpyÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Network , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 17 Temmuz 2010 saat 7:25PM - Kayıtlı IP
İzle baretta_soner's Özellikler Diğer mesajlarını ara: baretta_soner
Mesaj İhbar!  
Alıntı  baretta_soner 

baretta_soner

Simgem
Teğmen
Teğmen
İST/
25 Mart 2007
229   Mesaj
Durum: ALLAHA EMANET

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Cümleten selamun aleyküm philips sna 6500 4portlu wirelles modemin şifresini ayarlayamadım googlda araştırdım bisiler buldum ama beceremedim isin enteresan yani daha once yaptım şimdi yapamıyorum kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim selametle Allah’a emaet olun kolay gelsin

Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir (HZ.MUHAMMED (S.A.v))
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et baretta_soner's Ana Sayfa baretta_sonerÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Network , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 17 Temmuz 2010 saat 7:26PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  baretta_soner 

baretta_soner

Simgem
Teğmen
Teğmen
İST/
25 Mart 2007
229   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Cümleten selamun aleyküm philips sna 6500 4portlu wirelles modemin şifresini ayarlayamadım googlda araştırdım bisiler buldum ama beceremedim isin enteresan yani daha once yaptım şimdi yapamıyorum kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim selametle Allah’a emaet olun kolay gelsin

Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir (HZ.MUHAMMED (S.A.v))
  Yorum Ekle
  Özel Mesaj GönderZiyaret Et baretta_soner's Ana Sayfa baretta_sonerÜye Olduğu Operasyonel Çalışma TIM'leri Network , En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 4:15PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Siber_Spy 

Siber_Spy

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
TCP/IP
07 Ekim 2004
553   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Donanım

Bu Adrese bakarmısın ? burada yazanları uyguladıktan sonra olmaz ise tekrar bakalım..

onLİNE WİRELESS SERVİSİ
onLİNE NETWORK SERVİSİ-3
onLİNE ADSL SERVİSİ-2       
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 19 Temmuz 2010 saat 9:44PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  baretta_soner 

baretta_soner

Simgem
Teğmen
Teğmen
İST/
25 Mart 2007
229   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

s.a usta ilgine teşekkür ederim önerdiğin sayfayı inceledim anlatılanları uyguladım ama laptop internete bağlanmıyor makineyide formatladım ama nafile modemi aldım kendi evimde arkadaşın bilgilerini girdim ayarları kaydettim herşey normal ama onun evine gittipimde ağ görünüyor güvenliksiz olarak laptopla internete bağlanamıyorum telefonla bağlanıyorum aklım almadı 3 gündür gece 3 te yatıp sabah 7,5 da kalkıyorum elimden geldiğince araştırıyorum ama olumlı bir sonuca varamadım yardımlarınızı bekliyorum selametle Allaha emanet olun cvplarınızı bekliyorum

Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 07 Ağustos 2010 saat 4:46PM - Kayıtlı IP
İzle kaosfelaketi's Özellikler Diğer mesajlarını ara: kaosfelaketi
Mesaj İhbar!  
Alıntı  kaosfelaketi 

kaosfelaketi

Simgem
Teğmen
Teğmen

04 Temmuz 2010
15   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

S.A. Benim Modemimde port açma ilgili bir sorunum var 3-4 gündür çözüm bulmaya çalışıyorum , Pikatel AirMax-101 modemin markası ve internette anlatılanlara göre yaptım zaten kendim de port açmasını biliyordum önceden farklı bir modem kullanıyordum bu modemi geçen ay aldım

internette bakılabilecek tüm kaynaklara baktım hep aynı şeyler önce sabit ip alıp sonra modemde port açın ama olmuyor işte port kapalı gösteriyor ayrıca bu sorun tek bende yok , bazı sitelerde yorumları okudum modemi değiştirdim artık açabiliyorum yazılmış

Pikatel AirMax-101 modemlerde port açılmıyor ne güvenlik duvarı ne antivirus hiçbir engel yok zaten internette arayan biri çoğu sitede görür bu sorunu , modemi değiştirmekten başka yok mu bunun bir çözümü bir de buraya sorayım ?

Yorum Ekle
  Özel Mesaj Gönder En Alta Git  En üste Git 

Gönderilme Tarihi: 07 Ağustos 2010 saat 5:03PM - Kayıtlı IP
Mesaj İhbar!  
Alıntı  Siber_Spy 

Siber_Spy

Simgem
Binbaşı
Binbaşı
TCP/IP
07 Ekim 2004
553   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Uzmanlık Alanları:
Donanım

Quote: Orjinal mesajı yazan kaosfelaketi 07 Ağustos 2010

S.A. Benim Modemimde port açma ilgili bir sorunum var 3-4 gündür çözüm bulmaya çalışıyorum , Pikatel AirMax-101 modemin markası ve internette anlatılanlara göre yaptım zaten kendim de port açmasını biliyordum önceden farklı bir modem kullanıyordum bu modemi geçen ay aldım

internette bakılabilecek tüm kaynaklara baktım hep aynı şeyler önce sabit ip alıp sonra modemde port açın ama olmuyor işte port kapalı gösteriyor ayrıca bu sorun tek bende yok , bazı sitelerde yorumları okudum modemi değiştirdim artık açabiliyorum yazılmış

Pikatel AirMax-101 modemlerde port açılmıyor , modemi değiştirmekten başka yok mu bunun bir çözümü bir de buraya sorayım ?

NAT bölümünden port yapılandırması yapamıyormusunuz ?

Port açarken izleyeceğiniz yol :
Gelişmiş Ayarlar ==> NAT ==> Sanal Sunucu ==> ekle ==> özel ad + iç port + dış port (ikiside aynı) + sabit ağ ip numarsı.

Buradan modeminizdeki açık-kapalı portları test edebilirsiniz..

onLİNE WİRELESS SERVİSİ
onLİNE NETWORK SERVİSİ-3
onLİNE ADSL SERVİSİ-2       
  Yorum Ekle

Gönderilme Tarihi: 07 Ağustos 2010 saat 5:43PM - Kayıtlı IP
İzle kaosfelaketi's Özellikler Diğer mesajlarını ara: kaosfelaketi
Mesaj İhbar!  
Alıntı  kaosfelaketi 

kaosfelaketi

Simgem
Teğmen
Teğmen

04 Temmuz 2010
15   Mesaj

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Alıntı : Orjinal mesajı yazan Siber_Spy 07 Ağustos 2010

Quote: Orjinal mesajı yazan kaosfelaketi 07 Ağustos 2010

Pikatel AirMax-101 modemlerde port açılmıyor , modemi değiştirmekten başka yok mu bunun bir çözümü bir de buraya sorayım ?

NAT bölümünden port yapılandırması yapamıyormusunuz ?

Port açarken izleyeceğiniz yol :
Gelişmiş Ayarlar ==> NAT ==> Sanal Sunucu ==> ekle ==> özel ad + iç port + dış port (ikiside aynı) + sabit ağ ip numarsı.

Buradan modeminizdeki açık-kapalı portları test edebilirsiniz..

kardeş öyle yaptım zaten ama kapalı , mecbur modemi değiştirecez çünkü bir tek bende yok bu sorun

Yorum Ekle
  Özel Mesaj Gönder En Alta Git  En üste Git 

<<
6

Git: Cevap Yaz Yeni konu aç
Sayfa Yüklenme Süresi: 0,4590

Uyarı !
Cyber-Warrior 'a ait isim, marka ve logolar Cyber-Warrior'un tescilli markası olup izinsiz kullanılamaz.
Kullananlar hakkında 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında K.H.K'ye göre yasal işlem yapılacaktır. Marka No : 2010 46588 Korunma Tarihi : 15.07.2010

BilgininAdresi | Bilisim Güvenligi Dernegi | Cyber-Security.Org.tr | Turk-H.Org | kemalsener.av.tr | adlibilirkisi.org

Reklam vermek için tıklayın

Yasal Uyarı | Sitemizin Çizgisi | Kullanım Şartları ve Üyelik Sözleşmesi | Telif Hakları Politikası / Copyright Policy