|
|
Alıntı : Orjinal mesajı yazan Feth`ü Darb 18 Haziran 2010
Muhtemelen bulunduğun bölgede Türk Telekom güncelleme yapıyordur. Bağlı olduğun telekom müdürlüğünden ya da 444 0 375 numaralı telefondan bilgi alabilirsin. Her gece standart olarak o saat aralığında internet bağlantın kesiliyorsa sanıyorum ki seninle ilgili bir sorun değildir bu... Birde yine bağlantının kesildiği bir anda herhangi bir internet sitesini trace et. Bunun için ;
Başlat > Çalıştır > cmd ( MsDos çekirdeğini çalıştır ) tracert www.Cyber-warrior.org yazıp enter’a basabilirsin. eğer paketler geri dönebilirse sıkıntı senden değil telekomum isim çözmesindedir.
Bilgilendirme : 127.x.y.z şeklinde local ip adresi olmaz.
hepsini yaptım aradım bana spliteri sök falan filan diyolar onları bende biliyom benden iyi bilememz onlar 127 lide degil ip 198,,,, diye olur onuda denedim..modemi resetledim ama nafile heralde tt mun santralinde sorun var oda bizi buldu:D
___________________________________________ Vatan istediler. Olur veririz dedik, Vatanı vereceğiz sandılar. Biz size vatan değil, Vatan uğruna canımızı veririz demek istedik! Vatan istediler. Bizim değil ki dedik. Vatanı sahipsiz sandılar.Biz bu vatan sahipsiz demedik, Biz bu vatanın emanetçisiyiz demek istedik! Vatan istediler. Şimdimi dedik. Pazarlık yapıyoruz... sandılar. Biz pazarlık yapalım demedik, Ecelinize bu kadar erkenmi susadınız demek istedik.
|
|
|